KERESÉS search-close

"Köszönöm Lilunak az ölelést, bátorítást!"

szerző:
2015.11.15. 11:00
Első adásunk második történetben ismerhettétek meg Papp Edinát, aki húgát, a Dél-Afrikába költözött volt szépségkirálynőt szerette volna végre - úgy 40 év után - újra megölelni. Teljesült az álma, és Edina így köszönte meg nekünk mindezt:
"Tisztelt szerkesztőség!

Köszönetet szeretnék mondani,hogy valóra váltottátok azt, amire már hosszú ideje vágytam! Fantasztikus élmény volt a stábbal forgatni, belátni a kulisszák mögé! Rengeteg munka van egy-egy történet mögött! A velem forgató három úriembernek (Benke Ottó és Rácz Balázs operatőrnek, Botházi Csaba hangmérnöknek) is köszönöm a rengeteg biztatást!

Máté Krisztának a lelki segítséget, Hadas Krisztának, hogy segített abban: legyen elég önbizalmam. Lilunak is köszönöm a kedvességét és az ölelést, amit akkor kaptam tőle, amikor erre hatalmas szükségem volt! És természetesen a háttérben dolgozó összes embernek köszönöm, hogy lehetővé tették ezt számomra! Örökké hálás maradok! Puszilunk mindenkit innen Tatabányáról! A további műsorokhoz sok sikert kívánunk!"


Mi is köszönjük, Edina!

Köszönöm Lilunak az ölelést, bátorítást!


A testvérek történetét és a nagy találkozást teljes egészében megnézheti az RTL Moston!

 Ha nem akar lemaradni a megható pillanatokról, kövesse a műsor Facebook-oldalát!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való