KERESÉS search-close

Kitetoválva találtak rá a lelépett nagyira

Ez a mama nem piskóta
szerző:
2015.07.23. 10:49

Tony Sellersben az ütő is megállt, amikor megérkezett a Daleview House nevű idősek otthonába, hogy meglátogassa a 79 éves nagymamáját, azonban a nénit sehol sem találta. A döbbenete csak akkor lett még nagyobb, amikor kiderül, hová szökött el a nagyi. Ha te is elveszett, vagy sosem látott rokonodat keresed, a Keresem a családom! csapata segít a nyomára bukkanni.

Kitetoválva találtak rá a lelépett nagyira

A Keresem a családom! segít elveszett rokonaidra bukkanni, még akkor is, ha azok messzebb mentek, mint a legközelebbi tetoválószalon.

A 79 éves nagyit ugyanis itt találta meg a fia, három szanaszét varrt sráccal körülvéve - kiruccanása alatt a mama is megkapta élete első tetoválását.

Kitetoválva találtak rá a lelépett nagyira

Kitetoválva találtak rá a lelépett nagyira
kép forrása: boredpanda.com

A fia elmondása szerint egyébként a nagymama többnyire csendes és aranyos, de zárt ajtók mögött néha úgy káromkodik, akár egy kocsis.

Amikor az újságírók megkérdezték tőle, mit gondol a családja az új tetoválásáról, a mama csak annyit mondott:

„Kib****ttul nem érdekel. Ebben a korban az ember már élje úgy az életét, ahogyan szeretné.”

Kitetoválva találtak rá a lelépett nagyira

Nem lennénk meglepve, ha a nagyi következő húzása az lenne, hogy egy kis füvet is kever az almás pitébe, de míg a híreket várjuk, jelentkezz a Keresem a családom!-ba, és mi segítünk, hogy te is rátalálj a sokkal régebben elveszett rokonaidra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való