KERESÉS search-close

Keresed a családod? Mi megtaláljuk!

szerző:
2015.05.15. 16:28
A műsorban olyan embereket hozunk össze, akik évekkel, évtizedekkel ezelőtt elveszítették egymást. Családi viszályok, válás, örökbeadás, “disszidálás”, örökre külföldre szakadás,  betegség, szerelem, féltékenység, halálesetek, okkal, de sokszor ok nélkül támadt indulatok, és még ki tudja, mi minden más sodor el egymástól szülőket és gyerekeket, testvéreket, házastársakat, közeli rokonokat, legjobb barátokat.
Keresed a családod? Mi megtaláljuk!
Legtöbbször sok év, évtized távlatából már nem is igen tudja az ember, mi volt annak idején a nyomós ok, az akkor valódinak tűnő érv, hogy megpróbálja kitörölni a szívéből azt, akit egyébként igazán szeret.

Telnek, múlnak a napok, évek, és egyre nehezebb újrakezdeni, megbocsátani, vagy bocsánatot kérni. Különösen, ha az illető azóta már felnőtt, elköltözött, nevet változtatott, új életet kezdett. Ráadásul, ha kész is az ember szembesülni a múlttal, nem tudhatja, hogy a másik fél is kész-e rá.

Ebben segítünk.

Ha a fentiekből magadra ismertél, jelentkezz itt és mi segítünk!
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való