Műsorújság
RTL Most

József és Katica találkozása

Katica egy fiatal, szorgalmas, az iskolában eminens tanuló volt, akinek az az álma, hogy egyszer sikeres üzletasszonnyá váljon. Még egész pici korában fogadta örökbe egy szerény körülmények között élő, egyszerű házaspár, akiktől minden törődést, szeretet és támogatást megkapott.

Egészen tinédzser koráig Katica nem is tudott arról, hogy ők nem az igazi szülei. Akkor mondták meg neki, hogy az édesanyja meghalt, édesapja pedig lemondott róla és a testvéréről. Katica azt kérte tőlünk, hogy találjuk meg az apukáját és nővérét, hogy választ kaphasson arra a temérdek sok kérdésre, ami az évek során felgyülemlett benne. Lászlóra az ozorai gátőrházban találtunk rá. Hihetetlen nyíltsággal beszélt nekünk a múltjáról, még arról is, amire nagyon nem büszke. Vállalta a múltját, mert mindig is szerette a kislányait és nem akarta elszalasztani a lehetőséget, hogy most újra láthassa Katicát.

A találkozó drámai volt - de szavak helyett beszéljenek inkább a képek!

 

 

József és Katica a kezdeti nehézségek ellenére már javában tapossák az egymáshoz vezető utat, ami egyértelműen Katica számára jelenti a nagyobb kihívást. A találkozásuk óta rendszeresen beszélnek egymással és a kérdések megválaszolásával a lány is egyre közelebb került édesapjához, és így a megbocsájtáshoz.

Katica nővérét, Lakatos Erzsébetet (aki elméletileg Nagykónyiban lakik) továbbra is keressük, így ha róla valakinek információja van, akkor írjon nekünk a műsor Facebook oldalán!

Legnézettebb videók