KERESÉS search-close

"Ezt a sztorit nagyon szeretném!"

szerző:
2015.06.20. 16:27
Hát, ezt a mondatot sokszor halljuk majd még az értekezleten. Az asztalt 12-en üljük körül, de 12 egyáltalán nem dühös ember. Sőt! 12 lelkes, egymást motiváló ember, és mindenkinek volt, van már kedvenc története. Az eddig beérkezett több mint 700 sztoriból sajnos rengeteg lesz, melyet mi sem tudunk megoldani, pedig első hallásra beleszerettünk.
Beleszerettünk néhány ikres történetbe, hiszen lelki szemeink előtt már láttuk, amikor két, évtizedekkel ezelőtt egymástól elválasztott testvér megpillantja egymást. Vajon hasonlítani fognak így is? Idősen is? Ha az egyik külföldön élt csecsemő kora óta, pláne, ha Amerikában, akkor az egyik magasabb, fiatalosabb, mint az itthon maradt? És megölelik vajon egymást? És a hangjuk hasonlít? Reméljük, hogy megtudhatjuk!

Beleszerettünk a 45 éves, édesanyját legalább 30 éve kereső asszony történetébe, aki meg tudná bocsátani, hogy állami gondozásba adták, szeretné látni, megölelni a nőt, aki a világra hozta. Vajon megtaláljuk?

Ezt a sztorit nagyon szeretném!

Beleszerettünk a családja elől érthetetlen módon külföldre szaladó fiú esetébe, aki kijelentette, hogy nem akar hazajönni. Ám így azt sem tudhatja, hogy az édesanyja nemrég meghalt! Testvére hiába keresi égen-földön. Vajon mitől menekült a fiú? Kiderül valaha is?

Beleszerettünk abba a történetbe, amikor a nevelőotthonban nevelkedett lány keresi édesanyját, aki szintén nevelőotthonban nőtt fel. Nemzedékről nemzedékre hull az átok? Megtörhető? Találkozhatnak vajon egymással?

Ezt a sztorit nagyon szeretném!

Beleszerettünk abba a történetbe, amikor az állami gondozásból 18 évesen kikerült lány a papírokat kikérve szembesült azzal, hogy 3 testvére is van! Kettőt már önállóan megtalált, a harmadik kereséséhez kér segítséget. Egyesülhet vajon a család?

És még hány meghökkentő, szívfájdító történet van, és még mennyi lesz?! Hány esetben sikerül vajon összehoznunk a találkozót?

Ősszel a Keresem a családom sorozatban kiderül!

Szerkesztőség
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való