KERESÉS search-close

Csodás családegyesítés Vietnámban

szerző:
2017.07.10. 12:17

Benjit az X-Faktor ötödik szériájában ismerhette meg a nagyérdemű. Bár nem neki kellett nyomozni a családja után, mégsem találkozott soha több rokonával. A vietnámi származású énekes hosszú évek után most újra találkozhatott rég nem látott szeretteivel.

A 19 éves fiú szülei bár Saigonból származnak, a jobb megélhetés miatt költöztek Magyarországra, és Benji már Budapesten született. 

Csodás családegyesítés Vietnámban
 

 

Hatévesen már egyszer járt Vietnámba, de ennek már 13 éve. A család hatalmas rokonságot hagyott kint, ugyanis rengeteg nagynéni és unokatesó várta ezt az alkalmat, hogy Benji az édesapjával, és öccsével újra ellátogassanak hozzájuk.

Csodás családegyesítés Vietnámban
 

 

Az énekes a Reggeliben mesélt a kint eltöltött egy hétről, és arról, milyen érzés volt találkozni a féltestvérével, akit még sosem látott.

Az utazás izgalmas részleteit pedig a Fókusz riportjában tudjátok megnézni!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való