Műsorújság
RTL Most

Családját keresi a magyar kisfiú, akinek Michael Jackson volt az egyik pótapukája

Az, hogy az élet írja a legizgalmasabb forgatókönyveket, már számunkra, vagyis a "Keresem a családom!" stábja számára is egyértelmű. Jelentkezett a műsorunkba ugyanis az fiatalember, aki az életét Michael Jacksonnak, felnőtté válását örökbe fogadó szüleinek köszönheti, tőlünk pedig azt kérte: keressük meg a biológiai szüleit.
Farkas Béla (illetve mostani nevén már Tamás, de mivel mindenki Bélaként emlegeti, maradunk mi is annál) sorsát évekig követte figyelemmel a magyar és a nemzetközi sajtó, miután az akkor 4 éves kisfiú májátültetését teljes egészében a pop királya fizette. Michael Jacksonra szinte pótpapájaként gondol vissza a ma már felnőtt férfi. És erre talán meg is van minden joga, hiszen nem kevesebbet köszönhet neki, mint az életét. 

Kisgyermekként - az életmentő műtét és utókezelések teljes finanszírozásán túl - ajándékokat kapott, VIP-páholyból nézhette Michael Jackson koncertjét a Népstadionban, tartották a kapcsolatot, a sztár olyan szeretettel gondoskodott róla, akár ha a gyermeke lenne - így emlékszik vissza Béla. A sikeres műtét után örökbe fogadták, és a kisfiú valódi, gondoskodó családot kapott. Lilut mélyen megérintette a ma már családos fiatalember, Béla csöppet sem könnyű sorsa, és a film alatt nagyon komoly riporteri munkával, fontos kérdéseket feszegetve vezeti végig a nézőket azon, hogy a májbeteg kisfiú sorsa hogyan alakult a kezdetektől, hogy vajon miért hagyták ott a kórházban és miként élte meg a kórtermekben eltöltött gyermekkorát. 

És persze az is kiderül kedd este 21.20-kor az RTL-en, hogy mi történt azután, hogy Béla úgy döntött: itt az idő, hogy a vérszerinti családját is megismerje.  Tartsanak velünk, mert kedd este visszautazunk a múltba, felelevenítjük a pop királyának és a beteg magyar kisfiúnak a csodás történetét és megkíséreljük a lehetetlent: olyan szülőket megkeresni, akik több mint 20 éve lemondtak a beteg gyermekükről.

Legnézettebb videók