Műsorújság
RTL Most

Amikor egy férfi sír...

...akkor annak oka van. A férfikönny nagy kincs. Ritka, és csak olyankor hull, amikor már túlcsordulnak az érzelmek. Ez történt Horváth Józsefnél is, aki a kishúgát kereste és arra kért minket: segítsünk megtalálni őt.
 
Józseffel először külföldön forgattunk, egy német kisvárosban, mivel ott dolgozott. Kemény fizikai munkát végzett, kora reggel kelt, tűző napsütésben, forróságban, esőben is dolgozott vasbetonnal... Ránézésre is erős embernek tűnt. Józsefben mégsem ez fogott meg minket, hanem az, hogy hihetetlenül jókedvű volt! Rengeteg pozitív gondolat, humor és kedvesség sugárzott belőle, pedig gyermekkorától nagyon kemény élete volt.
 
Amikor aztán elkezdődött vele a forgatás, és József őszintén mesélni kezdett a kishúgáról, akkor egyik pillanatról a másikra minden megváltozott. Feltörtek benne a gyermekkori emlékek, a rengeteg megválaszolatlan kérdés... És sírt. Hatalmas férfikönnyeket sírt.
 Elárulom, hogy ilyenkor mi sem tudjuk kivonni magunkat a történések hatása alól. Minden jelenlévő stábtag megkönnyezte József szavait. Így, ezzel a beszélgetéssel a tarsolyunkban láttunk hozzá az örökbe adott, ezért ma már más néven élő húga felkutatásának.
 
 
Kedden este ez lesz az egyik történetünk, amivel várjuk Önöket a képernyő elé 21.20-kor!
 

Tartsanak velünk!
 

Legnézettebb videók