KERESÉS search-close

Amikor egy férfi sír...

szerző:
2015.11.23. 09:00
...akkor annak oka van. A férfikönny nagy kincs. Ritka, és csak olyankor hull, amikor már túlcsordulnak az érzelmek. Ez történt Horváth Józsefnél is, aki a kishúgát kereste és arra kért minket: segítsünk megtalálni őt.
 
Amikor egy férfi sír...
Józseffel először külföldön forgattunk, egy német kisvárosban, mivel ott dolgozott. Kemény fizikai munkát végzett, kora reggel kelt, tűző napsütésben, forróságban, esőben is dolgozott vasbetonnal... Ránézésre is erős embernek tűnt. Józsefben mégsem ez fogott meg minket, hanem az, hogy hihetetlenül jókedvű volt! Rengeteg pozitív gondolat, humor és kedvesség sugárzott belőle, pedig gyermekkorától nagyon kemény élete volt.
 
Amikor aztán elkezdődött vele a forgatás, és József őszintén mesélni kezdett a kishúgáról, akkor egyik pillanatról a másikra minden megváltozott. Feltörtek benne a gyermekkori emlékek, a rengeteg megválaszolatlan kérdés... És sírt. Hatalmas férfikönnyeket sírt.
 Elárulom, hogy ilyenkor mi sem tudjuk kivonni magunkat a történések hatása alól. Minden jelenlévő stábtag megkönnyezte József szavait. Így, ezzel a beszélgetéssel a tarsolyunkban láttunk hozzá az örökbe adott, ezért ma már más néven élő húga felkutatásának.
 
 
Kedden este ez lesz az egyik történetünk, amivel várjuk Önöket a képernyő elé 21.20-kor!
 

Tartsanak velünk!
 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való