Műsorújság
RTL Most

Ilyen idő lesz a hétvégén (november 24-25)

Nagyon változékony napok jönnek. Szombaton először melegfront, aztán vasárnap, hétfőn egy-egy hidegfront érkezik, és a jövő hét legelején már havazhat is.

 

 

Szombat

Szombat reggel még csendesebb idő várható, csak szitálás fordulhat elő. Borongós égboltra lehet számítani, és csak a déli határvidéken szakadozhat fel a felhőzet. Helyenként köd is képződhet. 2 és 5 fok közötti minimumra ébredhetünk, aztán napközben is marad ez a szürke, borongós idő, és délelőtt egyre több felé esni kezd, az eső nem vált még egyelőre másra, hiszen a hőmérséklet viszonylag magas lesz a melegfront miatt, 6-10 fok között tetőznek majd az értékek. Közben a délkeleti, keleti szél a Dunántúl északi részén megerősödik, főleg a délelőtti órákban.

Vasárnap

 

 

Vasárnap délelőtt lesz egy kis szünet a csapadékhullásban, de vasárnap délután ismét egyre többfelé esni kezd, délnyugat felől.

A hétfő is kifejezetten csapadékos időt hoz és hétfő este, amikor elkezd csökkenni a hőmérséklet, akkor az északi tájegységen már havaseső, hó is várható, ahogy egyébként kedden is, hiszen a hidegfront mögött hőmérséklet csökkenés várható.

Képek: nézőinktől! (S.Varga György, Ács Bernadette, Tóth Judit)

Legnézettebb videók