Műsorújság
RTL Most

Tízezer magyar szurkolt a stadionban

Valósággal szétrobbant a stadion. Ezt mesélték magyar szurkolók a Franciaországban forgató kollégáinknak a meccs után. Több mint tízezer magyar nézte végig a stadionban a mérközést. Botrány nem volt, egy magyart vettek őrizetbe, mert valamilyen tiltott eszköz volt nála. A meccs előtt kifejezetten barátságos volt a hangulat az osztrák drukkerekkel.

Akcentussal, de tényleg Király Gábort nevét skandálta ez a két Király Gábornak öltözött dortmundi rajongó. Sárga felsőben és az elmaradhatatlan szürke melegítőben. Amin az osztrákok bosszankodtak, annak a magyarok örültek. A meccsen már ütköztek az érdekek, de előtte még kifejezetten barátságos volt hangulat.

 

 

Nem ez volt a két szurkoló tábor egyetlen közös fotója.

 

 

 

A mérkőzés előtti éneklésen és kiáltásokon kívül más rendkívüli nem történt. A rendőröknek sem volt sok dolguk. A stadionnál nem kellett sorban állni, időben beengedték a több ezer szurkolót, akik 44 év után láthatták a magyar csapat európa-bajnoki góljait.

Az ovációtól szinte szétrobbant a stadion. Sok szurkolónak elment a hangja a buzdításban és nehezére esett nyilatkozni a meccs után. A magyar drukkerek legközelebb szombaton, Marseille-ben buzdíthatják a magyar válogatottat Izland ellen.  

 

 

Legnézettebb videók