RTL Híradó

2019.08.13. 15:20 (kedd)

Saci és Samu szülők lettek, kisláma született a patcai Katica Tanyán!

Saci és Samu szülők lettek, kisláma született a patcai Katica Tanyán!

Új taggal bővült a Katica Tanya népes családja! Samu és Saci a nyár közepén összeházasodott lámák szülők lettek, már a neve is megvan a kis jövevénynek, ám a történetben van egy kis csavar. 

Idén februárban kezdődött Samu, a patcai láma története, amikor társkereső hirdetést adtak fel a nevében, hogy megtalhassa az igazit. Stábunk ekkor látogatta meg Samut, aki meg is kergette riporterünket

 

Pár hónappal később Saci személyében lelte meg élete párját, az egymásra találást egy fergeteges lámaesküvővel ünnepeltek meg. Az viszont mindenki számára meglepetés volt, hogy Saci ekkor már várandós volt, így történt meg, hogy vasárnap reggel mindenki meglepetésére nem két, hanem három láma várta a reggelit a karámban.

A kis lámacsikó egyébként teljesen úgy néz ki, mint nevelőapja, így remélhetőleg Samu hamar megszokja az új szerepet, és apaként is olyan jól megállja a helyét, mint újdonsült férjként.

Saci és Samu szülők lettek, kisláma született a patcai Katica Tanyán!
 

 

Jelenleg azonban még elkülönítve van az anyuka és a kis lámacsikó, aki a Zsófi nevet kapta.

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való