Híradó

2016.12.15. 15:37 (csütörtök)

Kutyaszánnal szeli át a tundrát a miskolci családanya

Kutyaszánnal szeli át a tundrát a miskolci családanya

Facebook-os szavazással szerezte meg az indulási jogát egy miskolci családanya egy norvégiai kutyaszán versenyre. Szigetvári Eszternek társaival együtt 330 km-t kell majd teljesíteni a rendkívüli hidegben.

Szigetvári Eszter több mint 13 000 szavazattal szerezte meg az indulási jogot a Fjällräven Polaron. Amikor kiderült, hogy bekerül, élő facebook-közvetítésben, meghatottan köszönte meg a lájkokat:

A Fjällräven Polar egy kb. 300 km hosszú téli kaland a norvég tundrán és Lappföldön.  A vállalkozó kedvű versenyzők szembenézve minden viszontagsággal, kutyaszánon teljesítik a távot.

Íme, egy kis ízelítő, hogy indul a kutyaszán verseny! Milyen körülmények várják a résztvevőket, milyen ruhákban indulnak útnak, milyen hálózsákok kellenek, hogy meg ne fagyjanak a zord körülmények között.

Eszter ezzel a kisfilmmel nevezett a versenyre:

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való