Híradó

2009.05.20. 10:28 (szerda)

Nem halt meg Patrick Swayze

Nem halt meg Patrick Swayze

Kedden terjedtek el olyan hírek a világhálón, hogy a rákban szenvedő Swayze elhunyt.

Az 56 éves sztár sajtósa, Anett Wolf közleménye szerint "Patrick Swayze nem halt meg, mint ahogy erről felelőtlenül beszámolt egy floridai rádióállomás. A sztár él, jól van, élvezi az életet és szervezete jól reagál a kezelésekre."

A Wikipédia nevű internetes lexikon is azt írta kedden, hogy Swayze elhunyt, majd javították a sztárról szóló bejegyzést, és azt írták, hogy egyelőre nem erősítette meg a hírt senki sem.

Maga Swayze is többször beszélt már betegségéről, legutóbb az egyik legismertebb amerikai riporternek, Barbara Waltersnek adott interjújában háborodott fel azon, hogy a média már temeti. A sztár megpróbálta titkolni betegségét, de aztán családja és barátai védelmében úgy döntött: nyíltan beszél a rák elleni küzdelméről.

A "Dirty Dancing" sztárjánál tavaly januárban mutatták ki a hasnyálmirigy-rákot, amely az egyik leghevesebb rosszindulatú daganatfajta. Az orvosi tapasztalatok szerint a túlélési aránya mindössze öt százalékos.

Forrás: AFP-Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való