Műsorújság
RTL Most

Így énekelt MAGYARUL! a Metallica

Az RTL stábja is forgatott a Metallica tegnap esti, budapesti koncertjén. Kirk Hammett, a csapat egyik gitárosa CSAK nekünk adott interjút! Hogy mit mondott, este mutatjuk a Fókuszban (17.25) és a Híradóban (18.00)!

 A Metallica nagy sikerű bulit tartott csütörtök este Budapesten. Még magyarul is énekeltek, a Tankcsapda A Legjobb méreg című számát:

 

A Tankcsapda énekese nyilatkozott stábunknak arról, milyen érzés volt a koncerten látni, hogy a dalukat feldolgozták.

A koncert mellett a világhírű csapat egy jó ügyet is támogatott. Az együttes ugyanis minden turnéállomásán kiválaszt egy olyan, hátrányos helyzetű fiatalokkal vagy étkeztetéssel foglalkozó, helyi alapítványt, amelynek részére csekket állítanak ki (minden eladott jegy után 1 Ł vagy 1 € értékben).

Magyarországon a Gyermekétkeztetési Alapítványra esett a választásuk.

 

A szervezet 1993 óta működik, azóta pedig több tízezer gyermeken segítettek. Két fő programjuk a Mindenki ebédel és a Fel a fejjel! Előbbi azoknak a gyermekeknek segít, akiknek péntek déltől hétfő reggelig (tehát amíg az iskola zárva tart) nincsen lehetőségük arra, hogy meleg ételt egyenek. A Fel a fejjel! kezdeményezés pedig azoknak a mélyszegénységben élő családoknak segít egy havi fix összeggel, akiknek szinte egyáltalán nincs pénzük élelmiszert (sem) vásárolni.

A Metallica több mint 4 millió forinttal járult hozzá az alapítvány működéséhez.

Stábunk is forgatott a helyszínen.

 

 

Gosztonyi Zsolt riporter Kirk Hammettel készített exkluzív interjút, amit a Híradóban és a Fókuszban is mutatunk!

 

 

Legnézettebb videók