Műsorújság
RTL Most

Hírstúdió őrzi Baló György emlékét

2020. január 8-tól Baló György nevét viseli az RTL Klub hírstúdiója.

(Kattintson a Híradó riportjáért a fotóra)

Január 8-tól már a Baló György Hírstúdióból köszönti az RTL Klub Híradójának nézőit Erős Antónia, Szabados Ágnes, Szellő István és Rábai Balázs. A stúdió előterében a mai naptól – a Baló Györgyről készült portréfotó mellett – egy emléktábla is őrzi a 2019 márciusában elhunyt televíziós újságíró emlékét.


Lányai, valamint egykori munkatársai jelenlétében leplezték le az emléktáblát, melyen a szerkesztő-riporter alábbi gondolata olvasható: "Demokrácia hosszabb távon nem létezhet... informált és tudatos állampolgárok nélkül."

“Egy éve Baló György ebben a stúdióban jelentette be: pihenésre és orvosi kezelésre van szüksége, ezért saját kérésére szüneteltetjük a Magyarul Balóval adásait. Ma már tudjuk: a műsor ugyan végleg szünetre ment, de ő mindig velünk lesz” – fogalmazott Kotroczó Róbert, az RTL Magyarország hírigazgatója.

Az RTL Híradó mellett ugyancsak ebből a stúdióból jelentkezik minden hétköznap este élőben a Fókusz két műsorvezetője, innen tájékoztatják a nézőket a várható időjárásról és itt készül a Fókusz Plusz, a Portré, valamint a XXI. század című műsor is.

Baló György emlékét kollégái örökre megőrzik.


 

RTL Magyarország
Marketing és Kommunikációs Igazgatóság

Legnézettebb videók