Műsorújság
RTL Most

Céget alapított Nagy-Britanniában Habony

A cégbe beszállt Arthur J. Finkelstein is, aki korábban a Fidesz kampányaiban is dolgozott. Telefonon elértük a vállalkozás igazgatóját, aki azt állította az RTL Híradónak, hogy nem ismeri személyesen Habony Árpádot. A férfi egyébként több mint egy tucat másik angol cégben is volt igazgató.
A vállalkozást Habony márciusban alapította. 2500 fonttal, vagyis körülbelül 1 millió forinttal szállt be, és 50%-os tulajdonos lett. A másik tulajdonos egy cég, amely Arthur J. Finkelsteiné. Finkelstein egy ismert amerikai politikai tanácsadó, aki korábban többek közt Nixonnak és Reagennek is dolgozott, valamint a Fidesz kampányában is részt vett. Telefonon utolértük az új vállalkozás igazgatóját, aki üzleti titokra hivatkozva részleteket nem árult el, de azt állította, nem ismeri a cég tulajdonosát, Habony Árpádot.
 

A férfi egyébként több mint egy tucat másik angliai cégben töltött be hosszabb-rövidebb ideig igazgatói pozíciót, és egy olyan vállalkozást is működtet, amely magyaroknak segít angliai cégeket alapítani.

A teljes RTL Híradót megnézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók