Műsorújság
RTL Most

Rendhagyó riport a Házon kívülben

Rendhagyó riporttal jelentkezik szerda este a Házon kívül az RTL Klubon. Hamis kötvények Kálmán, a hajléktalan kezében, és egy pici kamera a fején. Most nem csak Fedél nélkült árul, hanem a Külügyelet és Felügyelet Zrt. 500 forintot érő papírjait. Az árus állandó helyén, a Képviselői Irodaház előtt szólítja le sorban a politikusokat, és hatalmas kamatot ígér nekik, ha befektetnek a papírokba. Rogán Antal fideszes frakcióvezető kamukötvényt nem, csak újságot venne, Kész Zoltán viszont adott 500 forintot a kötvényért.
„Nincs taktikám, ideállok, és ha jön valaki, ajánlom” – meséli Kálmán, akire a Házon kívül stábja fejkamerát szerelt, hogy dokumentálhassák a hajléktalan és a politikusok beszélgetéseit.

A hamis kötvényeket egy képzőművész, Weiler Péter készítette. „Ez egy humoros akció” – meséli a festő, aki szerint a közélet sokszor olyan, mintha valaki állandóan viccekkel szórakoztatná az embereket. Nem csak Kálmán, hanem több más hajléktalan is kapott tőle kötvényeket, és amit keresnek rajtuk, azt megtarthatják.

A fejkamerás riportot szerda este láthatják a Házon kívülben 23:35-kor.
 

Legnézettebb videók