Házon kívül

2014.01.22. 23:35 (szerda)

Hogyan boldogul az árván maradt testvérpár?

Hogyan boldogul az árván maradt testvérpár?

Alig nagykorúak, és alig van pénzük, mégis egyedül kell boldogulniuk a bürokrácia dzsungelében, miközben megpróbálnak talpon maradni és tanulni. Mire jutnak a bankkal?

Noémi 19, Arnold pedig nemrég múlt 18. Egy éve teljesen árván maradtak, azóta kettesben élnek Miskolcon egy lakótelepi lakásban, mindketten tanulnak még. Pénzük alig van, havi 95 ezer forintot osztanak be úgy, hogy rájuk maradt egy 6 millió forintos lakáshitel is. Tulajdonképpen még gyerekek, egyedül kell boldogulniuk: beosztani ezt a kevés pénzt, tárgyalni a bankkal az adósságról, intézni a szociális támogatásokat, és mindent, ami a háztartáshoz tartozik. Serdült Szilvia találkozott velük, hogy megmutassa, hogyan áll helyt Noémi és Arnold ebben a kivételesen nehéz helyzetben.

Nézze meg a Házon kívül riportját itt!

A korábbi adások riportjait itt megnézhetik >>>

Nézze meg a teljes adást az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való