Házon kívül

2012.11.28. 23:20 (szerda)

Az apa, aki beletanult az anyaságba

Az apa, aki beletanult az anyaságba

Zsolt felesége a kórházban halt meg, a magzatot épp csak meg tudták menteni az orvosok. Márciusban már jártunk náluk, most visszatértünk, hogy megnézzük, hogyan boldogul az apa az életével, anya nélkül.

Március óta Zsolt sok mindent megtanult. Hogyan kell a nagyobbik lányát csajosan öltöztetni, a haját befonni, szóval mindent, amivel általában az anyák szeretnek foglalkozni. És hogyan kell a kisebbik lányt, aki még egy éves sincs, tökéletesen ellátni. A kisbaba születésekor tragédia történt: az édesanya meghalt a kórházban, így Zsolt hirtelen feladta addigi életét, mindent újragondolt, hogy egyedül is jó szülő lehessen. Márciusban már láthatták a családot a Házon kívülben, Békéssy Olga most visszatért hozzájuk.

Nézze meg a Házon kívül riportját!

A korábbi adások riportjait itt megnézhetik >>>

Nézze meg a teljes adást az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való