Műsorújság
RTL Most

Mennyit keresünk majd 2012-ben?

Kiszámoljuk, hogyan érinti a pénztárcánkat az áfaemelés, az adójóváírás eltörlése, a szuperbruttó kivezetése, azaz a rengeteg adóváltozás.
Bűvészkedésbe kezdett a kormány az adókkal. Sok minden változik majd jövőre, ami rosszul érintheti a háztartásokat. A 25 százalékos áfa eltűnik, helyette jön a 27 százalékos. Az adójóváírást, ami eddig a rosszul keresőket segítette, szintén hiába keressük majd jövőre. De helyette előhúzzák a kalapból az úgynevezett átmeneti hozzájárulást, amit a jobban keresőktől vonnak majd le.

A Házon kívülben a tervezett adóváltozások következményeiről mutatunk be riportot. Egy szakértő segítségével számolja ki egy család, hogy számukra mekkora terhet jelent az áfaemelés, az adójóváírás kivezetése, illetve mennyit nyerhetnek a szuperbruttó eltörlésén.

A riportból kiderül, hogy ha az átlag alatt kereső házaspár nem kap fizetésemelést, veszítenek a jövő évi változások miatt.

Sok család biztos csak trükkökkel tudná tartani az idei életszínvonalát. Fehér Kriszta számolgatott, hogyan keresünk majd 2012-ben.

Nézze meg a Házon kívül riportját!

A korábbi adások riportjait itt megnézhetik >>>

Nézze meg a teljes adást az RTL Moston!

Hasonló videók

Legnézettebb videók