Házon kívül

2011.06.03. 08:22 (péntek)

Tényleg fellélegezhetnek a rossz adósok?

Tényleg fellélegezhetnek a rossz adósok?

Mi van azzal, akinek már vinnék a lakását, vagy aki időközben áthidaló kölcsönt vett fel? Vajon mindenkinek jó a rögzített árfolyam? A javaslat elsőre szebbnek tűnik, mint amilyen valójában.

Ahány adós, annyiféle élethelyzet. A közös csak annyi, hogy mind-mind elúsztak a lakáshitelük törlesztőrészleteivel, így előbb vagy utóbb veszélybe kerülhet az otthonuk. A kormány és a bankszövetség hétfőn jelentette be, hogy megsegíti a megszorult devizahiteleseket.

Ám a nagy bejelentés óta is rengeteg a kérdés, mivel épp a részletek hiányoznak. Önöktől is sok e-mailt kaptunk, amiben csak sorolják a kérdéseket. Kruzslicz Dávid ezért indult el válaszokat keresni.

Nézze meg a Házon kívül riportját!

A korábbi adások riportjait itt megnézhetik >>>

Nézze meg a teljes adást az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való