Műsorújság
RTL Most
Boros Krisztina
Boros Krisztina

Kezdettől láthattuk riportjait hátrányos helyzetű emberekről, portréit politikusokról. Több nézőnket ő maga kísérte a döntéshozókhoz, és segített nekik abban, hogy kérdéseik, panaszaik eljussanak a megfelelő helyre.

Krisztinát 2006-ban a Házon kívülben mint műsorvezetőt is megismerhették a nézők. Az anyagok előtti felvezetőket - mint mondja - azért kedveli különösen, mert ezek az RTL Klub hírműsorai között egy sajátos műfajt képviselnek. Ez az egyetlen olyan hírműsor, amelyben az anyagok közötti bevezető szavak nem a stúdióban hangzanak el. Nagy stáb dolgozik a külső forgatásokon, mindig olyan helyszínen, amelyik a műsor egyik riportjához kötődik. A forgatásokról Boros Krisztina két emlékét is elmesélte az RTL Klub Online-nak.

„Nagyon kedves emlékem az egyik ilyen felvétel, mikor egy sokgyerekes családot mutattunk be, akik azért kaptak házat egy Győr-Moson-Sopron megyei faluban, hogy megmaradhasson a helyi iskola. Riportunkban bemutattuk, min mentek keresztül, hogyan költöztek be, és hogy fogadták őket. Majd néhány nap múlva visszamentünk hozzájuk a műsorvezetői szövegeket felvenni. Ekkor már belakták a házat, és boldogok voltak ott. Ez - nem tagadom - ránk is nagy hatással volt. Gyakran nehéz kívülállónak maradni. Könnyen magával ragadja a riportert egy-egy ember boldogsága, vagy épp nyomorúsága. Erre is volt példa. Egyik kollégám hajléktalanok munkakereséséről készített anyagot, ezért a műsor szerkesztőjével úgy döntöttünk, az összekötő szövegeket egy hajléktalanszállón vesszük fel. Ismertem a riportot, mégis nagyon megviselt, amikor saját bőrömön éreztem meg ezeknek az embereknek az életkörülményeit.”

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo