KERESÉS search-close

Sebestyén Balázs

szerző:
2016.03.23. 13:44

Sebestyén Balázs Ottó 1977 júliusában született Budapesten. Középiskolás éveiben még nem a média felé kacsingatott, ugyanis sporttagozatos gimnáziumba járt, de szerencsére bírkózás helyett a tévézést választotta.

Sebestyén Balázs
2009-ben vette feleségül Horváth Viktóriát, és mára már két gyermek boldog édesapja. Nagyobbik fia, Benett 2009 októberében született, rá 5 évre pedig megérkezett Noel is, így 4 tagúra bővült a Sebestyén család. Balázs pályafutását a nagyérdemű több díjjal is jutalmazta, ugyanis hatszor zsebelte be a legjobb műsorvezetőnek járó díjat.
 
Kattints az alábbi képre, és nézd meg Balázst a Gyertek át! vadonatúj évadában!
 
Sebestyén Balázs
 

Karrierjét 1997-ben egy zenetévén kezdte, ahol műsorvezetőként debütált. A csatornánál töltött hat éve alatt ismerkedett meg Vadon Janival is.
 
Az RTL Klub 2004-ben szerződtette, először a Kísértésben tűnt fel, majd 2006-ban elindult a Balázs show. Ekkorra már az egész ország ismerte Sebestyén Balázst, aki szókimondó stílusával gyorsan az emberek szívébe lopta magát.

 

Sebestyén Balázs


2008 némi túlzással Balázs éve volt, ugyanis Vágó István oldalán megmutatta, milyen az igazi Pókerarc:
 

Sebestyén Balázs


A Kész Átverés Show-ban pedig ő és csapata állítottak csapdát a sztároknak, de volt, hogy fordult a kocka.
 

Sebestyén Balázs

A Celeb vagyok, ments ki innen! sikertörténete is ebben az évben kezdődött: a valóságshowt Balázs és Vadon Jani, a jól összeszokott páros vezette.

2014-ben aztán jött a nagy bejelentés, hogy 6 évvel az előző két évad után újabb sztárokat küldenek a dzsungelbe. Jani és Balázs karöltve mutatták meg a tábort a nézőknek, és a fiúk- valószínűleg az afrikai éghajlatnak köszönhetően- elég közel kerültek egymáshoz.
 

Sebestyén Balázs


A Széf házigazdájaként megvillantotta zenei tudását is, ráadásul az is kiderült, hogy Balázs babákkal is játszott gyerekkorában.
 

Sebestyén Balázs


A Kalandra Fal!-ban aztán Balázs és Jani, a két dzsungelben összeszokott jómadár állították a sztárokat a falhoz, és bebizonyították, hogy együtt mindenre képesek. A srácok senkit sem kíméltek, és még asszisztensükkel, Sanyival is csúnyán elbántak.
 

Sebestyén Balázs


2010-ben Balázs az X-Faktorban csillogtatta meg tehetségét, azonban több szériát nem vállalt el, ugyanis a sok munka mellett kevés idő jutott családjára.
 

Sebestyén Balázs


Mindenki azt gondolta, hogy a VV4-et Stohl András fogja vezetni Liluval az oldalán, de az óriási húzóerejű show házigazdája végül Balázs lett. Emlékeznek, amikor a műsorvezető élő adásban kapott 40 másodperces röhögőgörcsöt?
 

Sebestyén Balázs


Nem kellett sokat várni a folytatásra, 2011-ben elstartolt a Való Világ 5. szériája is. Akkor Balázs azt nyilatkozta, hogy a megújult showtól több erotikát vár, és azt szeretné, ha több szerelem lenne a villában... Hát megkapta!


2012-ben a műsorvezető az 1 perc és nyersz game showjában együtt izgult a játékosokkal, és egy teljesen új arcát ismerhették meg a nézők. Két évadon át izgulhattunk együtt a játékosokkal, és ez idő alatt számtalan nagy pillanatnak lehettünk szem-és fültanúi.

A Kód drámai küzdelmei új kihívás elé állították a showmant, de olyan jól vette az akadályokat, hogy a 4N4LN mókás családi játszmáját is ő vezényelte.
 
Sebestyén Balázs


A Vundersőn és Zuperszexi egy merész, szórakoztató showműsor volt még 2013-ban. Balázs és Jani mindenkit elővettek, aki nem volt elég Vundersőn vagy Zuperszexi.
 

Sebestyén Balázs


Balázs a műsor keretein belül egy óvodába is ellátogatott, ahol a gyerekbírák nem kímélték az X-Faktor mentorait. A műsorvezetőket csókolózni is láthattuk, és önvédelmi eszközöket is teszteltek.
 

Sebestyén Balázs

A Hungary’s Got Talent tehetségkutatóját Dombi és Balázs vezették, akik- saját elmondásuk szerint- többször csináltak hülyét magukból a kamerák előtt. Megtudtuk, hogy Balázs képtelen lefordítani a dalszövegeket kakasra, viszont nagyon jól tud T-Rexet utánozni. A showman azzal a komoly ténnyel is szembesült, hogy a birka és a bárány ugyanaz. 

 

Sebestyén Balázs


A szájhős műsorvezető aztán egy fogadás miatt hajkoronájától is kénytelen volt megválni, ugyanis Rákóczi Feri tartotta a szavát, és leszokott a cigiről, így a Hungary's Got Talent döntőjén már az egész ország láthatta Balázs új séróját.
 

Sebestyén Balázs

Legújabb, és jelenleg is futó műsora a Gyertek át szombat este!, ami a legvidámabb házibulikat idézi. A könnyed talkshowba oltott társasjátékban a műsorvezető közismert embereket tesz próbára.

Balázs nappalijában esett meg, hogy saját hasonmása szemmel nem látható adottságaira tapintott rá, és Kiss Ramóna pillanatnyi „vakságát” is aljas módon kihasználta.

 

Sebestyén Balázs

Műsorvezető

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való