Műsorújság
RTL Most

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs Ottó 1977 júliusában született Budapesten. Középiskolás éveiben még nem a média felé kacsingatott, ugyanis sporttagozatos gimnáziumba járt, de szerencsére bírkózás helyett a tévézést választotta.

2009-ben vette feleségül Horváth Viktóriát, és mára már két gyermek boldog édesapja. Nagyobbik fia, Benett 2009 októberében született, rá 5 évre pedig megérkezett Noel is, így 4 tagúra bővült a Sebestyén család. Balázs pályafutását a nagyérdemű több díjjal is jutalmazta, ugyanis hatszor zsebelte be a legjobb műsorvezetőnek járó díjat.
 
Kattints az alábbi képre, és nézd meg Balázst a Gyertek át! vadonatúj évadában!
 
 

Karrierjét 1997-ben egy zenetévén kezdte, ahol műsorvezetőként debütált. A csatornánál töltött hat éve alatt ismerkedett meg Vadon Janival is.
 
Az RTL Klub 2004-ben szerződtette, először a Kísértésben tűnt fel, majd 2006-ban elindult a Balázs show. Ekkorra már az egész ország ismerte Sebestyén Balázst, aki szókimondó stílusával gyorsan az emberek szívébe lopta magát.

 


2008 némi túlzással Balázs éve volt, ugyanis Vágó István oldalán megmutatta, milyen az igazi Pókerarc:
 


A Kész Átverés Show-ban pedig ő és csapata állítottak csapdát a sztároknak, de volt, hogy fordult a kocka.
 

A Celeb vagyok, ments ki innen! sikertörténete is ebben az évben kezdődött: a valóságshowt Balázs és Vadon Jani, a jól összeszokott páros vezette.

2014-ben aztán jött a nagy bejelentés, hogy 6 évvel az előző két évad után újabb sztárokat küldenek a dzsungelbe. Jani és Balázs karöltve mutatták meg a tábort a nézőknek, és a fiúk- valószínűleg az afrikai éghajlatnak köszönhetően- elég közel kerültek egymáshoz.
 


A Széf házigazdájaként megvillantotta zenei tudását is, ráadásul az is kiderült, hogy Balázs babákkal is játszott gyerekkorában.
 


A Kalandra Fal!-ban aztán Balázs és Jani, a két dzsungelben összeszokott jómadár állították a sztárokat a falhoz, és bebizonyították, hogy együtt mindenre képesek. A srácok senkit sem kíméltek, és még asszisztensükkel, Sanyival is csúnyán elbántak.
 


2010-ben Balázs az X-Faktorban csillogtatta meg tehetségét, azonban több szériát nem vállalt el, ugyanis a sok munka mellett kevés idő jutott családjára.
 


Mindenki azt gondolta, hogy a VV4-et Stohl András fogja vezetni Liluval az oldalán, de az óriási húzóerejű show házigazdája végül Balázs lett. Emlékeznek, amikor a műsorvezető élő adásban kapott 40 másodperces röhögőgörcsöt?
 


Nem kellett sokat várni a folytatásra, 2011-ben elstartolt a Való Világ 5. szériája is. Akkor Balázs azt nyilatkozta, hogy a megújult showtól több erotikát vár, és azt szeretné, ha több szerelem lenne a villában... Hát megkapta!


2012-ben a műsorvezető az 1 perc és nyersz game showjában együtt izgult a játékosokkal, és egy teljesen új arcát ismerhették meg a nézők. Két évadon át izgulhattunk együtt a játékosokkal, és ez idő alatt számtalan nagy pillanatnak lehettünk szem-és fültanúi.

A Kód drámai küzdelmei új kihívás elé állították a showmant, de olyan jól vette az akadályokat, hogy a 4N4LN mókás családi játszmáját is ő vezényelte.
 


A Vundersőn és Zuperszexi egy merész, szórakoztató showműsor volt még 2013-ban. Balázs és Jani mindenkit elővettek, aki nem volt elég Vundersőn vagy Zuperszexi.
 


Balázs a műsor keretein belül egy óvodába is ellátogatott, ahol a gyerekbírák nem kímélték az X-Faktor mentorait. A műsorvezetőket csókolózni is láthattuk, és önvédelmi eszközöket is teszteltek.
 


A Hungary’s Got Talent tehetségkutatóját Dombi és Balázs vezették, akik- saját elmondásuk szerint- többször csináltak hülyét magukból a kamerák előtt. Megtudtuk, hogy Balázs képtelen lefordítani a dalszövegeket kakasra, viszont nagyon jól tud T-Rexet utánozni. A showman azzal a komoly ténnyel is szembesült, hogy a birka és a bárány ugyanaz. 

 


A szájhős műsorvezető aztán egy fogadás miatt hajkoronájától is kénytelen volt megválni, ugyanis Rákóczi Feri tartotta a szavát, és leszokott a cigiről, így a Hungary's Got Talent döntőjén már az egész ország láthatta Balázs új séróját.
 


Legújabb, és jelenleg is futó műsora a Gyertek át szombat este!, ami a legvidámabb házibulikat idézi. A könnyed talkshowba oltott társasjátékban a műsorvezető közismert embereket tesz próbára.

Balázs nappalijában esett meg, hogy saját hasonmása szemmel nem látható adottságaira tapintott rá, és Kiss Ramóna pillanatnyi „vakságát” is aljas módon kihasználta.

 

Legnézettebb videók