Műsorújság
RTL Most

Kicsi Picassók

Játékforma: csapatonként egy-egy játékos
Játékidő: a képek számától függ
Kellék: 2 db pult nyomógombbal

Játékszabály:

A műsorvezető kijelöl mindkét csapatból egy-egy embert, aki a pultokhoz áll. A feladványok híres emberek portréi lesznek, gyerekek által rajzolva. Ha valamelyik játékos rögtön tudja kit ábrázol a kép, megnyomja a gombot. A műsorvezető rákérdez, hogy ki van a képen. Ha a játékos megnyomta a gombot, 5 másodperce van a válaszadásra. Ha a válasz helyes, akkor a csapat pontot szerez és mindkét játékos visszatérhet csapatához a kanapéra, jön az új páros.

1. Ha a játékos nem ad jó választ vagy lejár az ideje, akkor a másik játékosnak nyílik lehetősége válaszolni ugyanarra a képre, 5 másodpercig. Az időt onnan számoljuk, amikor a műsorvezető bemondja, hogy az első játékos nem adott helyes választ vagy lejárt az ideje.

2. Ha a másik játékos eltalálja a választ, akkor pontot szerez csapatának és így megy vissza mindkét játékos a csapatához. Jön a következő páros.

3. Ha a másik játékos sem találja el, akkor a műsorvezető felolvassa az első segítséget a képhez és újból kezdődik a kör. (Ugyanez) ha megint nem találja ki senki, adhat még 1 segítséget a műsorvezető.

4. Ha egyik játékos sem találja ki a megfejtést és/vagy lejár az ideje mindenkinek, senki nem kap pontot és mindkét játékos visszamegy a kanapéra és jön a következő páros.

A csapattársak semmilyen módon nem segíthetnek!
 

A sztárok így ismerték fel a gyerekrajzokat:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legnézettebb videók