Műsorújság
RTL Most

Időgép

Játékforma: a csapatok egyenként játszanak
Játékidő: 90 másodperc
Kellék: 6 db kép, 6 db állvány, 1 db pult nyomógomb

Játékszabály:

Résztvevő csapat kijelöl egy embert, aki kimegy az állványokhoz. A képek már az állványon várják a játékosokat. A műsorvezető megmondja a feladványt és a játékosnak 90 másodperc alatt kell időrendi sorrendbe tenniük a képeket. Balra a legrégebbi, jobbra a legújabb képeket. 

A csapattagok segíthetnek, irányíthatják a kirakó embert, aki eldönti hogy megfogadja vagy megtagadja a tanácsokat.  Az ellenfél csapata csöndben ül a kanapén. Legalább 2 kép elmozdítása után a kirakó ember rányomhat a gombra, hogy a műsorvezetőtől  megtudja, hány kép van a helyén. Ha mind a kétszer hat kép a helyén van, az óra leáll, a játék véget ér. Egyébként a képek átrendezésével és a gomb megnyomásával kerülhet egyre közelebb a megoldáshoz.

Ha az idő lejár, és a kirakó nem fejezte be a mozdulatot (kép van a kezében), akkor vagy a tervezett helyére, vagy az üresen álló állványra, vagy eredeti helyére kerül. Azokért a képekért jár a pont, amelyek a helyükön vannak. Ha mind a hat kép a helyén van, akkor bónuszpont jár.

Így boldogultak az idővel a sztárok:

 

 

 
 

Legnézettebb videók