KERESÉS search-close

Június 8-án Házasodna a gazda!

szerző:
2019.06.07. 10:00

Az RTL Klub társkereső realityjének első epizódjában bemutatkoznak a párra váró gazdasszonyok és gazdák.

Június 8-án Házasodna a gazda!

Június 8-án szombat este 21:00 órakor az RTL Klubon 2 nő és 6 férfi mutatkozik be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője.  A műsor első epizódjában megismerhetjük a nyolc párra váró gazdasszonyt és gazdát, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, milyen társat képzelnek el maguk mellé.
 

Ahogy már 2012-ban a Házasodna a gazda első évadában látható volt - ez nem egy hagyományos párkereső műsor, hiszen a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.
 


Rögtön az adás után már lehet is jelentkezni a www.rtl.hu/gazda oldalon azoknak a nőknek és férfiaknak, akik úgy gondolják, méltó társuk lennének a műsorból megismert gazdasszonyoknak vagy gazdáknak.


Házasodna a gazda, A mi kis falunk után, június 8-án 21 órától az RTL Klubon!


Műsorvezető: Nádai Anikó


Nézd meg az előzetest!

Gazdák és gazdasszonyok

Nézd vissza az adást!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való