Műsorújság
RTL Most

Újra az RTL Klub-on Házasodna a gazda!

Ismét elindítja nagysikerű társkereső műsorát az RTL Klub, amelyben azok a tiszta lelkű, vidéki emberek keresik a párjukat, akik gazdálkodásból élnek.

A Házasodna a gazda című dokureality-ben gazdálkodó életmódot folytató, vidéki, egyedülálló (lehet elvált, özvegy, agglegény, szingli is) nők és férfiak keresik a szerelmet. 

Az RTL Klub jelenleg azokat a gazdasszonyokat és gazdákat keresi, akik földművelésből, borászatból, állattartásból, erdő-, hal- vagy biogazdálkodásból élnek, önálló egzisztenciával rendelkeznek, keményen dolgoznak és szeretnének párt találni maguknak. 

A jelentkezésre buzdító felhívás csütörtök estétől látható majd a csatornán. A műsor nem díszletek között zajlik, hanem a gazdák világában, ahol a ház, a kert, az állatok, a föld van középpontban.

 

 

Ennek köszönhetően - ahogy az 2012-ban már látható volt a Házasodna a gazda első évadában - ez nem egy hagyományos párkereső műsor, mert a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges miliője és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból. 

A csatorna a tervek szerint nyár elején mutatja be azokat a szereplőket, akik majd ősztől keresik a párjukat.

A Házasodna a gazda műsorvezetője Nádai Anikó lesz, aki a következőt tanácsolja a jelentkezőknek:

„Ha mindennapi kenyered gazdasági munkával keresed és nincs kivel megosztanod, akkor jelentkezz!” 

A műsorba március 7-étől várják a gazdák jelentkezését, a www.rtl.hu/gazda oldalon.

-> JELENTKEZÉS <-

Legnézettebb videók