KERESÉS search-close

Botond gazda az állatainak kerített már párt, most ő következik

szerző:
2019.06.12. 16:05

Az igazi cowboy komolyan veszi a gazdaság lakóinak párosítását, de nem az alapján választ férjet a malacának, hogy ki a legerősebb alfahím.

Botond gazda az állatainak kerített már párt, most ő következik

A 32 éves, vácrátóti lovastanya tulajdonosa 60 állatot gondoz 3 hektáron. A lótenyésztés a fő profilja, de foglalkozik versenyképzéssel, westernlovaglással is. A lovak mellett bárányok, kecskék, baromfik, malacok is élnek a tanyáján.

„Szívemen viselem az állatoknak az életét, rengeteg olyan állat található nálunk, aki vagy valamilyen kacifántos úton került hozzánk vagy ténylegesen megmentettük őt” – mondta Botond gazda, aki legutóbb a malacának keresett férjet. De nem a szép, életerős kandisznót hozta el, hanem Hötykét, a kis fogyatékos malacot, akinek kihívást jelent borulás nélkül sétálni az ólban.

Nézze meg az adásból kimaradt jelenetet!


Botond néhány éve kiköltözött a lovardából, mert esélyt akar adni annak, hogy a magánélete sínre kerüljön. Egy home ranch-et szeretne, ahol van helye a családnak. Botond gazda olyan lányt keres, aki a lovardában és az otthoni életben is a társa tudna lenni. Egy olyan lányt, akivel megbeszélheti a mindennapi életét, de más közös témáik is vannak. Akinek van egy víziója, tudja, hogy merre tart az élete és ebbe az életbe ő is be tud társulni.

Ha úgy érzi, hogy Ön az, aki Botond oldalán megtalálná a boldogságot, ne habozzon, jelentkezzen a www.rtl.hu/gazda/botond oldalon, vagy küldje Viberen Botond nevét a 06 30 995 9595-ös telefonszámra!
 

Gazdák és gazdasszonyok

Nézd vissza az adást!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való