Műsorújság
RTL Most

Szabadtéri szex: nem látszik, mégis van

Látják? Nem látják? Na, látják! Egy olyan dolog nyomába eredünk most, ami nem látszik, mégis van. A szabadtéri szex. Éjjellátó kamerával indulunk a sötét budapesti éjszakába, hogy kiderítsük melyek a legkedveltebb helyei a szabad szerelem híveinek.
Voksán Virág és Aurelio is mindjárt bővebben mesél kinti kalandjairól, de előtte lássuk a legújabb statisztikákat. Egy friss felmérés szerint a magyar nők 85 százaléka próbálta már ki a hálószobán kívüli szexet, legnagyobb részük diplomás. A férfiak közül 80 százalék vallotta be, hogy huncutkodott már nyilvános helyen. A legkedveltebb helyek a parkok, az autók, a köztéri WC-k, a próbafülkék, a liftek, a strandok, a vadászlesek és a mozik.

Tele az internet igencsak pikáns felvételekkel. Az egész világon ezrével készülnek videók természetben szerelmeskedő párokról. Ezen a felvételen egy londoni parkban zavarnak meg véletlenül egy párt, akik fényes nappal az úton estek egymásnak.
Ők egy berlini padon gabalyodtak össze hétköznap délután. Láthatóan annyira el vannak foglalva, hogy észre sem veszik az őket lefilmező egyik járókelőt. Aurelio fel sem tudja sorolni, hogy hol, hányszor és kivel bujálkodott nyilvános helyen. Ő az a férfi, aki egyáltalán nem ragaszkodik az ágyhoz és a párnákhoz.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

 

Legnézettebb videók