Műsorújság
RTL Most

Hungary's Got Talent: a négy zsűritag felkészült, de őket is sikerült meglepni

Több héten keresztül nézhetjük majd tátott szájjal, elborzadva vagy éppen mosolyogva az önjelölt tehetségeket. Előtte azonban ismerjük meg egy kicsit közelebbről a négy zsűritagot, akik értékelik majd őket.
A Valami Amerika gengsztere, Bala, az Üvegtigrisek Csokija és az Argo című filmek Traktora most egészen új oldaláról mutatkozik meg. Csuja Imre több mint 100 magyar színdarabban szerepelt már, kedvencei a görög klasszikusok és Shakespeare művei.

Kovács Patrícia színésznő több tucatnyi színdarabban, tévéfilmben szerepelt vagy adta hangját világhírű sztároknak. Korábban az egri Gárdonyi Géza színház tagja volt, közel 10 éve viszont szabadúszó.   
A 37 éves színésznő életét másfél éve kislánya, Hanna határozza meg legfőképp. Nem szívesen mutogatja kislányát, júniusban azonban megmutatta a Reflektor stábjának. Patrícia azt mondja, a kislányában azt bírja a legjobban, hogy a család élete teljesen rendszertelen, ő mégis kiválóan alkalmazkodott ehhez.

Patríciával nem véletlenül az állatkertben futottunk össze. Fontos hely ez számára, mivel itt ismerkedett meg szerelmével, Péterrel, akivel 5 éve házasodtak össze. A férfi egy illegális szőrmék elleni küzdelemről szóló sajtótájékoztatót tartott.

Horgas Eszter világhírű fuvolaművész, akivel viszont most nem gyönyörű ruhában egy koncertre készülve forgattunk, hanem otthon, Remeteszőlősön kerestük fel. Éppen rendszeres reggel programját űzi, az erdőben sétál egy órát.

A zsűri negyedik tagja Linczényi Márkó, a The Kolin nevű zenekar énekese. A 2008-ban alakult szinti-pop banda kétszer megnyerte az MTV legjobb magyar előadó címét és mindkétszer jelölték őket a European Music Awards legjobb európai előadó címére. A díjátadó gálára rajtuk kívül csak egyszer jutott ki még magyar zenész.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Hasonló videók

  • Barabás Kiss Zoltán már a főiskola elvégezése után jó barátságot kötött Szerednyey Bélával, akivel azóta is együtt dolgoznak a Madách Színházban. A színházon kívül van még egy közös pont az életükben: évtizedek óta a vitorlázás és a Balaton szerelmesei. Béla, amikor lehet feleségét, Szilviát is elviszi hajózni, ahogy Zoli 14 éves nagyfia, Zétény is gyakran velük tart.

  • A legendás kaszkadőrrel, a most 72 éves Vic Armstronggal találkoztunk Budapesten. Az Oscar-díjas dublőr több tucatnyi hollywoodi szuperprodukcióban volt kaszkadőr, később kaszkadőr koordinátor, sőt még önálló nagyjátékfilmet is rendezett. Vic Armstrong azonban ma már inkább unokáival szeret időt tölteni, angliai birtokán.

  • Először döntöttek a nézők a párkeresők sorsáról. Lalinak kellett közölni a végeredményt, nehezen viselte a rossz hírt vivő szerepét. Szilvi elfogadta, Patriknak fájt, hogy szerelem és dicsőség nélkül kell elhagynia a szerelem szigetét.

  • A házasodásra kész, szerelemre és családra vágyó gazdák levélírók százai közül kiválasztották a legszimpatikusabbakat. Hat jelentkezővel személyesen is találkoztak és ebből hárommal randizni is fognak, meg a saját birtokukon is megnézhetik, ki hogyan tudna alkalmazkodni az életükhöz. Niki gazda úgy érzi, már megint megcsalták első benyomásai, és örül, hogy a műsor szabályai rákényszerítik arra, hogy megmondja az érintettnek: nem szeretne vele több időt tölteni.

  • Hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Marton László, Kossuth díjas rendező. Egykori kollégái, tanítványai emlékeznek a színházcsinálóra. Megszólal a tanárkolléga, Hegedűs D. Géza, az évtizedes barát és pályatárs Lukács Sándor, Hegyi Barbara és a fiatal generáció egyik meghatározó színésze, Józan László is.

  • Egy holland kutatás szerint péntek 13-án sokkal kevesebb baleset történik, mint a többi napon. Ennek oka lehet az is, hogy az emberek elővigyázatosabbak, mert babonából vagy sem, de félnek a balszerencsétől, és jobban figyelnek. A mostani dátum azért is érdekes, mert éjjel telihold lesz, mégpedig az őszi napéjegyenlőséghez legközelebbi, ezt pedig Arató Holdnak nevezik. Ilyen utoljára kétezerben történt, és legközelebb 2049-ben lesz ismét.  

Legnézettebb videók