Fókusz

2014.12.22. 16:03 (hétfő)

X-Faktor Finálé: Tóth Andi párbaj nélkül menetelt a csúcsig

X-Faktor Finálé: Tóth Andi párbaj nélkül menetelt a csúcsig

A 15 éves Tóth Andi szinte zokogott az izgalomtól a színpadon, amikor Istenes Bence kimondta a nevét. A családtagjaival is madarat lehetett fogatni, hogy Andi idén mindent vitt. Párbaj nélkül menetelt végig, ahogy tavalyelőtt Oláh Gergő, és tavaly Danics Dóra is.

FINÁLÉ: A legszebb pillanatok a kulisszák mögül

DUETT: A két Juli tarolt a színpadon

A versenyzők és az X-Faktor stáb tagjai csak pár órát töltöttek otthon a hétvégén. Szombaton az történt, amire senki nem számított. Nagy Ricsi kapta a legkevesebb szavazatot. Könnyes szemmel mesélte, hogy még a legkisebb kamera is hiányozni fog neki. Lehet, hogy sokan meglepődnek, de Andi egy rendkívül szerény lány. És úgy tűnik, volt kitől tanulnia. Sokszor izgultak érte a nézőtéren a szülei, és szombaton még ők sem mertek játszadozni a gondolattal, hogy az ő 15 éves lányuk lehet az X-Faktor idei győztese.

Benjié lett a harmadik hely, kicsit csalódottan, de megígérte nekünk, hogy soha az életben nem fogja abbahagyni az éneklést. Az ezüstérmes Horányi Juli hisz a sorsban, szerinte valamiért így kellett történnie, hogy nem ő nyert. És ez cseppet sem tántorítja el a vágyaitól.

Tóth Andi hangjával és kisugárzásával megbabonázott mindenkit, és vasárnap este még alig telt el pár perc a győzelme után, ő máris a következő X generációnak adott tanácsot.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
 
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való