Műsorújság
RTL Most

Utánajártunk, mennyire működik a kémia a Szigeten!

Abban már most biztosak lehetünk, hogy soha nem látott mennyiségű partyarcot vonzott az idei Sziget Fesztivál. A teltházas Robbie Williams koncert után sem csappant a lelkesedés és napról-napra a legfurább fazonok gyűlnek egy kupacba, hogy féktelenül bulizhassanak egy teljes héten át.
Ez a fiatal lány egyenesen Oroszországból jött, ráadásul teljesen egyedül utazott Budapestre. Az egész hetet itt tölti, sátorban, amit most próbált ki először. A leányzó elég talpraesettnek tűnik – nem elég, hogy egyedül nekivágott egy idegen országnak, simán alszik a szabad ég alatt, ha alkalmi szálláshelyén épp 40 fokos a hőség.

Az ausztrál különítmény még mindig Robbie Williams szenzációs nyitóbulijának hatása alatt áll. Mindenki egyszerre beszél, de azt azért sikerült megtudnunk, hogy a barátaiktól hallották, hogy mindenképpen ki kell próbálniuk a Szigetet. Nem túlzás azt állítani, hogy a Szigeten bármi megtörténhet. Akár még házasságot is köthetünk, ha úgy érezzük, megtaláltuk az igazit. Ez a két orosz pár egy igazi fesztivállagzira adta a fejét. Gyűrűt is húztak egymás ujjára, sőt még egy oklevelet is kaptak a szerelmesek. Ha már született egy ifjú pár, kíváncsiak voltunk, mit gondolnak a fiatalok a „fesztiválkapcsolatokról”?
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Hasonló videók

Legnézettebb videók