Fókusz

2015.11.11. 17:00 (szerda)

Újra együtt dolgozik a sztárpár, Geszti Péter és Oláh Gergő!

Újra együtt dolgozik a sztárpár, Geszti Péter és Oláh Gergő!

Egy férfi, aki képtelen parancsolni az ösztöneinek, egy másik, aki nem vette észre, hogy a felesége elhidegült tőle, és a harmadik, aki maga sem tudja, mit akar. Indul a visszaszámlálás: nyolc nap múlva kezdődik az RTL Klub  vadonatúj sorozata, amelynek a Beleállok című slágerén együtt dolgozott Oláh Gergő és Geszti Péter!

Ki ne emlékezne a 2012-es X-Faktor győztesére, Oláh Gergőre, aki közmunkásból lett az ország sztárja? Az énekes egyre magasabbra száll, decemberben startol autentikus roma zenekara, ráadásul hamarosan három gyerekes apuka lesz. Az RTL jövő csütörtökön induló tíz részes drámai sorozata, a Válótársak egy bonyolult érzelmi hatszög, parádés szereposztásban bemutatott története három válófélben lévő férfiról, akiket összefúj a szél. A sorozat betétdalát Geszti Péter és Vödrös Márton szerezte, és Oláh Gergő énekelte fel.
 

Ne feledjék, jövőhét csütörtökön startol a Válótársak az RTL Klub műsorán!

A teljes adást megnézhetik az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való