Műsorújság
RTL Most

Tóth Andit csúnyán rászedték, több százezret csaltak ki tőle

Alaposan átverték az X-Faktor győztesét. Tóth Andi nem akart mást, csak egy új albérletbe költözni, de csúnyán megjárta. Több százezer forint előleget fizetett a háromszobás lakásért, de a lábát oda soha nem tehette be, a tulajdonossal sem találkozhatott, és úgy tűnik, a pénzének is bottal ütheti a nyomát.
Andi, miután hónapokon keresztül keresett albérletet, egy interneten talált hirdetésre jelentkezett e-mailben. Az állítólagos tulajdonos válaszolt is, de minden jel arra mutat, hogy a lány csalás áldozatává vált. Kíváncsiak voltunk, hogy egyáltalán a lakás létezik-e a megadott címen. Becsengettünk, hátha valaki tud valamit a rejtélyes tulajdonosról. Andi tesz egy második próbálkozást is, hátha a segítségére lehetnek az itt lakók. Az ügyet nehezíti, hogy a férfi állítólag Németországban él és nem is beszél magyarul. A kifizetés átutalással történt.

Andi azonnal ügyvédhez fordult. Dr. Szender Zoltán azt mondja, az első és legfontosabb lépés, hogy a károsult minél hamarabb feljelentést tegyen a rendőrségen. Az ügyvéd szerint, ilyen helyzetekben, főleg, ha interneten kötünk szerződést, és nagyobb összeget utalunk át, még körültekintőbbnek kell lennünk. Érdemes több fórumon is ellenőrizni a forrást, illetve annak is ajánlott utána járni, hogy a cég, amin keresztül szerződést kötünk, valóban létezik-e, vagy netán visszaéltek annak nevével.
 

A teéjes adást megnézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók