Fókusz

2014.10.29. 17:00 (szerda)

Teljes a káosz Kozsó körül

Teljes a káosz Kozsó körül

Tényként közölte Kozsó édesapjának halálát az egyik napilap. Az idős úr állítólag szívinfarktust kapott, ez pedig újabb lelki terhet jelent a nagybeteg énekes számára. Kozsót napok óta egy vidéki kórházban kezelik, ahol agyműtéten esett át, élet és halál között lebegett, még szentmisét is mondtak érte.

Oszkár bácsi házába hiába csengettünk, a helyiek szerint azonban szerencsére szó sincs arról, hogy elhunyt volna. Megkerestük a Bors szerkesztőségét is, hogy megtudjuk, honnan származott a téves információ, amit később egyébként közleményben maguk is helyreigazítottak.

A lap szerint tehát Kozsó menedzsere, Mára Krisztián az informátor. Ő nyilatkozott a sajtónak az utóbbi napokban a beteg énekes állapotáról, és mivel a Bors is rá hivatkozott, ezért mi is felhívtuk őt.

Oszi bácsi egyébként több alkalommal is szerepelt az RTL Klub képernyőjén. 2005-ben fiával együtt nyilatkozott nekünk az énekes gyerekkoráról.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
 
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való