Fókusz

2015.11.23. 18:00 (hétfő)

Szombaton kiderült, kik a Hungary's Got Talent elődöntősei!

Szombaton kiderült, kik a Hungary's Got Talent elődöntősei!

Parázs vita, két aranygombos produkció és a végső döntés arról, kik jutnak be az élő showba. A Hungary's Got Talent utolsó előválogatója is bővelkedett izgalmakban.

A vélt és valós tehetségek tizenkét napon át, tömegesen érkeztek a zsűri elé, így nem meglepő, hogy a végére már feszültebbé vált a hangulat, leginkább Horgas Eszter és Csuja Imre között. A színész szerint Eszter sorra nemet mondott azokra, akiket Ő szívesen tovább juttatott volna. A véleménykülönbségek odáig fajultak köztük, hogy az is elhangzott, hogy így nem tudnak együtt dolgozni.

Szombaton kiderült, kik a Hungarys Got Talent elődöntősei!

A szócsaták között szombaton megismertük például a káprázatos ügyességű erdélyi Orbán Gábort, és a Peet Project együttest is. Ők külföldön eddig többet léptek fel, mint itthon, de ezen akarnak most változtatni. Milák Mózes a Jézus Krisztus Szupersztár musical legismertebb és egnehezebb számával érkezett, és ezzel olyan nagy sikert aratott, hogy Kovács Patrícia az aranygombbal, rögtön az élő adásba juttatta.

Szombaton kiderült, kik a Hungarys Got Talent elődöntősei!

Horgas Eszter aranygombjával jutott tovább az élő showba a Talamba ütőegyüttes, akiknek a produkcióját a közönség és a zsűri is felállva ismerte el. A villámkezű fiúkat gödöllői bázisukon látogattuk meg, ahol egy terembe el se fér az a több száz különleges hangszer, amit az elmúlt tizenöt évben összegyűjtöttek. A csapat tagjai nem csak klasszikus hangszereken, de a legkülönfélébb tárgyakon is képesek zenélni.

Szombaton kiderült, kik a Hungarys Got Talent elődöntősei!

Buda Julianna négy igenes koktélshowjával jutott tovább. Napi 2-3 órát gyakorol, amellett, hogy egyébként ritmikus sportgimnasztika edző. A zsűritagok döntöttek arról is, hogy a válogatók során igenekkel jutalmazott produkciók közül melyik az a legjobb huszonöt, amelyik az élő adásokban is bizonyíthat az öt aranygombos produkcióval együtt.

Szombaton kiderült, kik a Hungarys Got Talent elődöntősei!

Most szombaton az első élő show-val folytatódik a Hungary's Got Talent, amiben tíz produkció versenyez majd a nézők, és a zsűri kegyeiért.


A teljes adást megnézheti az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való