Fókusz

2016.01.04. 18:45 (hétfő)

Szilveszteri ereszd el a hajam – így buliztak a sztárok

Szilveszteri ereszd el a hajam – így buliztak a sztárok

Véget nem érő BÚÉK-kiabálás és trombitaszó: a sztárok idén is bevállalták, és megörökítették a szilveszter estéjüket. Így, ha virtuálisan is, de átélhetjük velük újra az óév utolsó perceit.

A Vastag testvérek a dolgos ünneplők táborát erősítik, Csaba Fehérváron, Tomi pedig Debrecenben, váratlan hölgykoszorúban zárta fellépéssel a 2015-ös évet.

Oláh Gergő is koncertezett. Voksán Virágnak még maradt ideje egy romantikus vacsira, mielőtt a keverőpult mögé állt fellépni.

Ha Szilveszter van, Kiszel Tünde és kislánya, Donatella biztos, hogy kitesz magáért. Nemcsak a ruhák és a kiegészítőik figyelemre méltóak, de a helyszín is. Idén is egy exkluzív hotelben köszöntötték az újévet barátokkal és hódolókkal.

Szabó Zsófinak már teljesült a kívánsága. Nemcsak menyasszony lett, de új műsorral jelentkezik nemsokára itt az RTL Klubon.
 

A Fókusz teljes adását megnézhetik az RTL Moston!
 
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való