Műsorújság
RTL Most

Szakállas favágó az őszi divat jelképe

Tavasszal indult New Yorkból világhódító útjára a nagy szakállnövesztés, a hipszterek kezdték, és nyár végére hozzánk is elért. Statisztikák szerint a plasztikai sebészeteken hirtelen megugrott a szakálldúsító eljárások száma, a szakállbeültetés, soha nem csináltak még ennyit.
 

Felöltöztettünk 3 szexi fiatalt az Éjjel-Nappal Budapestből. Stylist segített kiválasztani Marcinak és Dávidnak a legmenőbb szetteket. Zsófi pedig imád öltözködni, ám ősszel a sötét és föld színeket választja öltözékül.

A nadrágok közül a koptatott farmer, a mustár és a khaki zöld színűek hódítanak, a szabás és a viselet azonban kicsit szűkebb, kicsit rövidebb mit eddig.

A hírességek és a megszállott divatrajongók ma már ki sem mozdulnak fejfedő nélkül a házból. Kicsi, közepes, vagy hatalmas? Mindegy, csak kalap legyen.

A nagy divatházak kifutóin a ruhák elegánsak, mégis játékosak. A női trendben a hatvanas évek divatja is dominál. A férfi darabok meghatározó elemei pedig az éles vonalú kabátok. Luxusanyagokból kialakított ruhák is egyre népszerűbbek, ráadásul több anyag keveredik. És újra divatban van a műszőrme is.

Szeptember a legfontosabb hónap a divatvilágban, és minden évben egyre több trendhullám is teret nyer a fő vonulatok mellett, így aztán, ahogy a budapesti Fashion Street-en is látjuk, szinte lehetetlen, hogy ne találjuk meg mindegyikben a saját, egyéni kedvenceinket, legyen szó mesefigurás estélyiről, vagy cowboy szerelésről.
 

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók