Műsorújság
RTL Most

Rekord mennyiségű pénz gyűlt össze a rászorulóknak

110.195.000 forint. Ennyi gyűlt össze a tegnap esti élő adománygyűjtő gálaműsorunkon rászorulók számára. Az összeggel az Ökumenikus Szeretetszolgálat jövő évi munkáját segítették Önök, a nézők.
A Híradó napi műsorvezetői a nézőknek üzentek: figyeljék az esti adománygyűjtő gálánkat. Közben a sminkben nem csak sztárok, gyerekek is szépültek. Ezeket a kisgyerekeket az Ökumenikus Segélyszervezet kérte fel, hogy mutatkozzanak be figyelemfelhívó kisfilmjeiben.A stúdió hamar megtelt közönséggel, sokan a sztárok miatt érkeztek a másfél órás gálára. Aki ott volt, mind-mind a jó ügyért jött, ingyen és bérmentve, fellépőként vagy vendégként. Adás előtt pár perccel a műsorvezetők és az első pár fellépő a színpad egyik hátsó bejáratánál gyülekezett.Az estét Tóth Andi, az X-Faktor 2014-es győztese nyitotta meg. A Pilvaker Péterffy Lilivel, Fluor Tomival és Papp Szabival illetve a Hungary’ Got Talentes Infusion Triojának hegedűsével a Tiszta Szívvel-t adták elő. Menő fellépőből jutott elég, a The Biebers például a Szelfi főcímdalát adta elő először teljes verzióban Horányi Julival.
 
Zséda fellépése mögött látványos volt a tánckoreográfia, a Hungary’S Got Talent győztese a Dirty Led Light Crew pedig a tőlük megszokott színvonalas tánc-led technikát hozta külön az estre koreografált show-val.Keresztes Ildikó, a női és férfi vízilabda válogatott tagjai, illetve Barabás Éva és Gönczi Gábor is meghívott vendégek között volt. Műsorvezetőink ismerik az adománygyűjtési folyamatot és a segélyszervezetet is, hiszen három éven át a Fókusz Plusz decemberi utolsó adásában gyűjtött az RTL az adományforintokat, egyre nagyobb-és nagyobb sikerrel.A kisfilmekben szereplő gyerekek közül páran az adás ideje alatt a stúdió egyik sarkában mézeskalácsot díszítettek, a Konyhafőnök Junior gyerkőceivel. Karesz, Dávid és Maja az Éjjel-Nappal Budapestből, mielőtt a színpadon a mézeskalácsozó csapathoz csatlakozott volna, a pihenőből nézték az adást.Záróprodukcióként Oláh Gergő és Nika dalpremierét hallhatták, majd kiderült a szenzációs végeredmény!
 


Ebben az évben Önök ismét rekordmennyiségű pénzt adományoztak, amelyhez az RTL Magyarország további 10 milliót tett hozzá, hogy hogy ezzel is megalapozza az Ökumenikus Segélyszervezet jövő évi munkáját. Többszáz munkatársunk, és a nélkülözők tízezrei nevében is köszönjük Önöknek!


A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók