Műsorújság
RTL Most

Popsiháború: Minél nagyobb, annál jobb?

Süle László riportjában hátulról támadnak a hollywoodi celebek. Kis túlzással már 2014 is Kim Kardashian fenekéről szólt, aki úgy lett a világ egyik leghíresebb nője, hogy gyakorlatilag semmihez sem ért, csak nagy, kerek popsija van. És ezt nem is fél megmutatni.

Fresh Viki: „Nagyon sokat kell egy jó popsiért tenni”

A Kim Kardashian által felfuttatott fenék selfie egyébként a fénykorát éli. Se szeri, se száma a hasonló fotóknak a közösségi oldalakon. Kim egyébként még könyvet is kiadott az önfotóiról – ezek nagy része egyébként éppen úgy készült, hogy a popsija is látszik rajta. De vajon a magyar piac, illetve a magyar nők követik-e a világrendet? Ha csak a ValóVilágra nézünk, akkor azt mondhatjuk: igen. A VV7-re talán minden eddiginél jobban igaz a szlogen, miszerint: „Fenekem a címlapon” – elég csak mondjuk a popsiban erős Fannira vagy éppen Dórára gondolni. A szőke modellről egyébként beköltözésekor éppen a „magyar Kim Kardashianként” írtak. A BeleValó műsorvezetője, Aurelio hivatalból figyeli a bent lévő lányok fenekét is.

Gyulai Viki, a Fresh barna bombázója évek óta popsikirálynőnek számít itthon. Ha a Fresh együttes csillogása alább is hagyott az utóbbi években, ez nem igaz Viki szépségére. Továbbra is kirobbanó formában van. Nos, úgy tűnik, az idei esztendőben még nagyobb a körítés a hátsó fertályok körül. Szó szerint háború indult Kim Kardashian trónjáért. Az első támadást a műfaj klasszikusa, Jennifer Lopez vitte be, majd követte őt Nicki Minaj és Amber Rose is. A kopasz modell ráadásul éppen ugyanúgy Kanye West párja volt korábban, mint Kardashian, később pedig ismét egy rapper oldalán kötött ki.

Jennifer Lopez élő példája annak, hogyan karriert lehet építeni egy formás fenékre. Tény, hogy J-Lo énekel és színészkedik is, de mit számít mindez, mikor ilyen formás popsija van? Lehet, hogy beszélni nem akart róla, de énekelni igen. Néhány hónapja kifejezetten a popsi címet adta egyik dalának. 
 
A médiában legtöbbet citált popsik méretének látványos növekedése egyértelműen a hip-hop kultúra világszintű népszerűségének köszönhető. A kerek fenekek ma már éppen annyira kötelező elemnek számítanak a rap videókban, mint a divatos baseball sapkák, vagy éppen a drága autók.
 
 

 

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók