Műsorújság
RTL Most

Pimasz pufiból a pop fenegyereke: kicsoda Robbie Williams?

A brit popikon legújabb turnéjával nyitja jövő hét hétfőn a Sziget Fesztivált. Három kamionnyi felszereléssel, a két busznyi személyzettel érkezik. Az öltözőjébe a Fókusz információi szerint kért: kanapét, karosszéket, tükör, nagy cserepes növényeket és egy futópadot is.
Az egykori popfenegyerek ma már családos apuka, de energiája és egyedi humora 40 felett sem kopott meg. Több mint 70 millió lemezt adott el világszerte, többet, mint bármelyik eddig másik brit szólóénekes. 2006-os turnéjára egy nap alatt 1,6 millió jegyet vásároltak, ezzel bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe. 
 
Az énekes vagyonát 100 millió fontra becsülik. Los Angeles-i villájának garázsában több tucat méregdrága autó áll, szenvedélyesen gyűjti ezeket, pedig nincs is jogosítványa. A turné során most magánrepülővel utazik, vélhetően ezzel érkezik majd hozzánk is, amivel korábban az izraeli koncertjére is.
 
De ki is az a Robert Peter Williams, aki 1974 februárjában látta meg a napvilágot Angliában, Staffordshire megyében? Diáktársai szerint pimasz, törtető kissé pufi kisfiú volt, de a humorérzéke már akkor is létezett. Édesanyja egyedül nevelte 2 gyerekét, talán ezért is ő az, aki a legközelebb áll sztárhoz. Már kicsi korában imádott énekelni és színészkedni, így igen fiatalon már musicalekben és színdarabokban játszott. Az énekes karriert is imádott édesanyjának köszönheti, aki észrevett egy újsághirdetést, amelyben egy fiúcsapathoz kerestek új tagot. Robbie 16 éves volt, amikor 1990-ben utolsóként csatlakozhatott a Take That-hez.
 
Később gőzerővel kezdett neki saját imidzse kialakításhoz, és pár év alatt, a világ egyik legnépszerűbb férfi előadójává vált. A most 41éves Robbie egész karrierje során rekordokat döntött, de milyen jövő előtt áll? Követheti-e Madonna példáját, aki 50 felett is még mindig 25 évesként lép színpadra.


A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Hasonló videók

  • Barabás Kiss Zoltán már a főiskola elvégezése után jó barátságot kötött Szerednyey Bélával, akivel azóta is együtt dolgoznak a Madách Színházban. A színházon kívül van még egy közös pont az életükben: évtizedek óta a vitorlázás és a Balaton szerelmesei. Béla, amikor lehet feleségét, Szilviát is elviszi hajózni, ahogy Zoli 14 éves nagyfia, Zétény is gyakran velük tart.

  • A legendás kaszkadőrrel, a most 72 éves Vic Armstronggal találkoztunk Budapesten. Az Oscar-díjas dublőr több tucatnyi hollywoodi szuperprodukcióban volt kaszkadőr, később kaszkadőr koordinátor, sőt még önálló nagyjátékfilmet is rendezett. Vic Armstrong azonban ma már inkább unokáival szeret időt tölteni, angliai birtokán.

  • Először döntöttek a nézők a párkeresők sorsáról. Lalinak kellett közölni a végeredményt, nehezen viselte a rossz hírt vivő szerepét. Szilvi elfogadta, Patriknak fájt, hogy szerelem és dicsőség nélkül kell elhagynia a szerelem szigetét.

  • A házasodásra kész, szerelemre és családra vágyó gazdák levélírók százai közül kiválasztották a legszimpatikusabbakat. Hat jelentkezővel személyesen is találkoztak és ebből hárommal randizni is fognak, meg a saját birtokukon is megnézhetik, ki hogyan tudna alkalmazkodni az életükhöz. Niki gazda úgy érzi, már megint megcsalták első benyomásai, és örül, hogy a műsor szabályai rákényszerítik arra, hogy megmondja az érintettnek: nem szeretne vele több időt tölteni.

  • Hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Marton László, Kossuth díjas rendező. Egykori kollégái, tanítványai emlékeznek a színházcsinálóra. Megszólal a tanárkolléga, Hegedűs D. Géza, az évtizedes barát és pályatárs Lukács Sándor, Hegyi Barbara és a fiatal generáció egyik meghatározó színésze, Józan László is.

  • Egy holland kutatás szerint péntek 13-án sokkal kevesebb baleset történik, mint a többi napon. Ennek oka lehet az is, hogy az emberek elővigyázatosabbak, mert babonából vagy sem, de félnek a balszerencsétől, és jobban figyelnek. A mostani dátum azért is érdekes, mert éjjel telihold lesz, mégpedig az őszi napéjegyenlőséghez legközelebbi, ezt pedig Arató Holdnak nevezik. Ilyen utoljára kétezerben történt, és legközelebb 2049-ben lesz ismét.  

Legnézettebb videók