Fókusz

2015.12.01. 18:00 (kedd)

Pénteken eldől, ki nyeri a Konyhafőnök Juniort!

Pénteken eldől, ki nyeri a Konyhafőnök Juniort!

Célegyenesbe fordult a Konyhafőnök Junior mezőnye. Itt már a 60 perces főzési idő is kevesebbnek tűnik a versenyzők számára, és emiatt a feszültség is egyre nagyobb, amit a kis szakácsok ügyesen próbálnak oldani.
 

Hatan vannak még versenyben, de holnaptól már csak négyen küzdhetnek tovább a fődíjért. Egyikőjük Ács Csaba, aki amikor épp nem a konyhában főz, akkor a tóparton üldögél és várja a kapást. Édesapja kiskorában tanította meg neki a pecázás csínját-bínját, és ahogy ő mondja, teljesen a halak szerelmese lett. Csabi még csak 11 éves, de már rutinos horgásznak mondhatja magát. Ez nem csak hobbisport számára, hanem különböző díjakat is sikerült már bezsebelnie.

Pénteken eldől, ki nyeri a Konyhafőnök Juniort!

Léni viszont nem a horgász, hanem a mazsorett bottal bánik nagyon ügyesen. Másfél éve űzi ezt a sportot és annyira komolyan veszi, hogy még riporterünknek is tanított egy rövid performanszot. Otthon még a fakanalat is az ujjai közt pörgeti, miközben a kimondhatatlan nevű osztrák specialitását készíti, amibe még a Chefnek is beletört a bicskája.

Pénteken eldől, ki nyeri a Konyhafőnök Juniort!

Hogy ki nevet a végén és ki lesz a Junior Konyhafőnök, az pénteken kiderül!


A teljes adást megnézheti az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való