Fókusz

2015.06.29. 18:30 (hétfő)

Pasidivat: még mindig hódít a zokni-szandál kombó?

Pasidivat: még mindig hódít a zokni-szandál kombó?

A ValóVilág két fenegyerekével sorra vettük, mi az, amit nem illik a férfiaknak nyáron viselni. Mi számít abszolút cikinek és mi trendinek? Az utcára is kimerészkedtünk egy kis terepszemlére. Íme a legfatálisabb tévedések, avagy mennyire divatosak a magyar pasik? Hollósi Szandra riportja.

Ennyi zoknis-szandálos szettet még életünkben nem láttunk. De ha szandál, akkor miért kell a zokni? Szakértők szerint, akinek izzad a lába, vegyen izzadásgátlót, de a zokni és nyitott szandál kombinációt ideje lenne örök életre elfelejteni. Divat terén van mit fejlődnie a pasiknak, elsősorban az egyéniségüket kellene érvényre juttatni.

A túl nagyméretű öltöny sem menő, sőt! A hagyományos papucs sem az utcára való! Ha pedig már a divatnál tartunk, érdemes megfogadni a női tanácsokat is, mi az, amit most azonnal dobjanak ki a gardróbjukból!

Elsőszámú szabály: ha már nyakkendő, csakis hosszú ujjú inggel! Második számú szabály: mintásat a mintással soha! És egyáltalán nem hódít a felhajtott gallér sem! Míg VV Dennis a papucsot részesíti előnyben, addig Aurélio félve vallja be, hogy a zokni menő. Tényleg csak egy kicsit kell odafigyelni, és nem lehet mellélőni! Reméljük, a nyár végére már senkin sem látunk zoknit szandállal!A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

 

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való