Műsorújság
RTL Most

Ők sem értik: megszólaltak Lagzi Lajcsi szomszédai

Eddig szinte mindenki kerülte a kamerát, de több, mint egy héttel azután, hogy Lagzi Lajcsit őrizetbe vették, kezdenek beszédesebbek lenni a zenész közelében élők. Van, aki szerint Lajcsi jó volt mindenkihez, mások szerint nem igazán állt szóba a környéken senkivel. Ami pedig az elfogás napján történt, az leginkább ijesztő volt a békés vidék lakói számára.
"Nem-nem hölgyeim és uraim. Nem a Texas állambeli Southfork birtok tárul a szemük elé és nem is a dúsgazdag olajmágnás família, a Ewingok csirkéi kaparásznak ott lent a bokrok közt megbújva."

Így mutatták be 2009-ben a Vacsoracsatában Lagzi Lajcsi boldogasszonypusztai birtokát madártávlatból. Máshonnan nem is lehetne belátni, ugyanis hatalmas betonkerítés veszi körbe a területet. A Lajcsi-uradalomhoz egyébként nemcsak egy úszómedence, hanem egy hatalmas tó is tartozik, ahol ő maga is szívesen szelte a habokat.

Galambos Lajost finoman szólva sem villanyozta fel a múlt heti előzetes letartóztatása. Az ügyészség szerint a mérőórákat kikerülve éveken keresztül több tízmillió forinttal károsította meg a szolgáltatókat, ugyanis csupán minimális összegű rezsit fizettek egy, az ő tulajdonában lévő tatai lakóparkban és a boldogasszonypusztai otthonukban. Ellátogattunk mindkét településre, Tatán az apartman park lakói nem akartak nyilatkozni a történtekről, Boldogasszonypusztán viszont Lajcsiék közvetlen szomszédjai meséltek arról, hogy mi történt azon a napon, mikor Lajcsit és feleségét elvitték a rendőrök és hogy hogyan ismerik a Galambos családot.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Hasonló videók

  • Barabás Kiss Zoltán már a főiskola elvégezése után jó barátságot kötött Szerednyey Bélával, akivel azóta is együtt dolgoznak a Madách Színházban. A színházon kívül van még egy közös pont az életükben: évtizedek óta a vitorlázás és a Balaton szerelmesei. Béla, amikor lehet feleségét, Szilviát is elviszi hajózni, ahogy Zoli 14 éves nagyfia, Zétény is gyakran velük tart.

  • A legendás kaszkadőrrel, a most 72 éves Vic Armstronggal találkoztunk Budapesten. Az Oscar-díjas dublőr több tucatnyi hollywoodi szuperprodukcióban volt kaszkadőr, később kaszkadőr koordinátor, sőt még önálló nagyjátékfilmet is rendezett. Vic Armstrong azonban ma már inkább unokáival szeret időt tölteni, angliai birtokán.

  • Először döntöttek a nézők a párkeresők sorsáról. Lalinak kellett közölni a végeredményt, nehezen viselte a rossz hírt vivő szerepét. Szilvi elfogadta, Patriknak fájt, hogy szerelem és dicsőség nélkül kell elhagynia a szerelem szigetét.

  • A házasodásra kész, szerelemre és családra vágyó gazdák levélírók százai közül kiválasztották a legszimpatikusabbakat. Hat jelentkezővel személyesen is találkoztak és ebből hárommal randizni is fognak, meg a saját birtokukon is megnézhetik, ki hogyan tudna alkalmazkodni az életükhöz. Niki gazda úgy érzi, már megint megcsalták első benyomásai, és örül, hogy a műsor szabályai rákényszerítik arra, hogy megmondja az érintettnek: nem szeretne vele több időt tölteni.

  • Hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Marton László, Kossuth díjas rendező. Egykori kollégái, tanítványai emlékeznek a színházcsinálóra. Megszólal a tanárkolléga, Hegedűs D. Géza, az évtizedes barát és pályatárs Lukács Sándor, Hegyi Barbara és a fiatal generáció egyik meghatározó színésze, Józan László is.

  • Egy holland kutatás szerint péntek 13-án sokkal kevesebb baleset történik, mint a többi napon. Ennek oka lehet az is, hogy az emberek elővigyázatosabbak, mert babonából vagy sem, de félnek a balszerencsétől, és jobban figyelnek. A mostani dátum azért is érdekes, mert éjjel telihold lesz, mégpedig az őszi napéjegyenlőséghez legközelebbi, ezt pedig Arató Holdnak nevezik. Ilyen utoljára kétezerben történt, és legközelebb 2049-ben lesz ismét.  

Legnézettebb videók