Műsorújság
RTL Most

Ők sem értik: megszólaltak Lagzi Lajcsi szomszédai

Eddig szinte mindenki kerülte a kamerát, de több, mint egy héttel azután, hogy Lagzi Lajcsit őrizetbe vették, kezdenek beszédesebbek lenni a zenész közelében élők. Van, aki szerint Lajcsi jó volt mindenkihez, mások szerint nem igazán állt szóba a környéken senkivel. Ami pedig az elfogás napján történt, az leginkább ijesztő volt a békés vidék lakói számára.
"Nem-nem hölgyeim és uraim. Nem a Texas állambeli Southfork birtok tárul a szemük elé és nem is a dúsgazdag olajmágnás família, a Ewingok csirkéi kaparásznak ott lent a bokrok közt megbújva."

Így mutatták be 2009-ben a Vacsoracsatában Lagzi Lajcsi boldogasszonypusztai birtokát madártávlatból. Máshonnan nem is lehetne belátni, ugyanis hatalmas betonkerítés veszi körbe a területet. A Lajcsi-uradalomhoz egyébként nemcsak egy úszómedence, hanem egy hatalmas tó is tartozik, ahol ő maga is szívesen szelte a habokat.

Galambos Lajost finoman szólva sem villanyozta fel a múlt heti előzetes letartóztatása. Az ügyészség szerint a mérőórákat kikerülve éveken keresztül több tízmillió forinttal károsította meg a szolgáltatókat, ugyanis csupán minimális összegű rezsit fizettek egy, az ő tulajdonában lévő tatai lakóparkban és a boldogasszonypusztai otthonukban. Ellátogattunk mindkét településre, Tatán az apartman park lakói nem akartak nyilatkozni a történtekről, Boldogasszonypusztán viszont Lajcsiék közvetlen szomszédjai meséltek arról, hogy mi történt azon a napon, mikor Lajcsit és feleségét elvitték a rendőrök és hogy hogyan ismerik a Galambos családot.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók