Műsorújság
RTL Most

Ők sem értik: megszólaltak Lagzi Lajcsi szomszédai

Eddig szinte mindenki kerülte a kamerát, de több, mint egy héttel azután, hogy Lagzi Lajcsit őrizetbe vették, kezdenek beszédesebbek lenni a zenész közelében élők. Van, aki szerint Lajcsi jó volt mindenkihez, mások szerint nem igazán állt szóba a környéken senkivel. Ami pedig az elfogás napján történt, az leginkább ijesztő volt a békés vidék lakói számára.
"Nem-nem hölgyeim és uraim. Nem a Texas állambeli Southfork birtok tárul a szemük elé és nem is a dúsgazdag olajmágnás família, a Ewingok csirkéi kaparásznak ott lent a bokrok közt megbújva."

Így mutatták be 2009-ben a Vacsoracsatában Lagzi Lajcsi boldogasszonypusztai birtokát madártávlatból. Máshonnan nem is lehetne belátni, ugyanis hatalmas betonkerítés veszi körbe a területet. A Lajcsi-uradalomhoz egyébként nemcsak egy úszómedence, hanem egy hatalmas tó is tartozik, ahol ő maga is szívesen szelte a habokat.

Galambos Lajost finoman szólva sem villanyozta fel a múlt heti előzetes letartóztatása. Az ügyészség szerint a mérőórákat kikerülve éveken keresztül több tízmillió forinttal károsította meg a szolgáltatókat, ugyanis csupán minimális összegű rezsit fizettek egy, az ő tulajdonában lévő tatai lakóparkban és a boldogasszonypusztai otthonukban. Ellátogattunk mindkét településre, Tatán az apartman park lakói nem akartak nyilatkozni a történtekről, Boldogasszonypusztán viszont Lajcsiék közvetlen szomszédjai meséltek arról, hogy mi történt azon a napon, mikor Lajcsit és feleségét elvitték a rendőrök és hogy hogyan ismerik a Galambos családot.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Hasonló videók

  • A színésznő Tisza-tó rajongása a lehető legkalandosabb formában kelt életre, amikor szinte eggyé vált a természettel abban a pár napban, amíg a gyönyörű magyar tájegységen pihenhetett. Bár a Jófiúk forgatása miatt túl sok ideje erre nem volt, de ezt a rövidke időt is a számára legtökéletesebb helyen tölthette.

  • A túlzásba vitt pirulák sokszor inkább ártanak, mint használnak, ezért csak azt és annyit szabad használni, amennyi tényleg szükséges a szervezetnek. Hírességeket is kérdeztünk, hogy miket szednek? C, D, A, B vitaminok, amiket hajlamosak vagyunk túladagolni. Mégis miből mennyit érdemes és lehet-e őket máshogy pótolni?

  • Először erősítette meg az amerikai haditengerészet hivatalosan, hogy UFO-k, azaz azonosítatlan repülő tárgyak láthatóak azon a három felvételen, amit még a New York Times szivárogtatott ki 2017-ben. Donald Trump is megszólalt az ügyben.

  • A legtöbb macska ugyan gyűlöli a vizet, de ez, a Virgin Islands-beli Mike Usher kiscicájára nem igaz. Gracie egy pillanatra sem inog meg vidáman úszkáló gazdája fején, ő maga is követi Mike-ot a vízbe. Úgy tűnik, hogy ő a világ első macskája, aki szívesen vesz úszóleckéket is a gazditól.

  • Először a Fókusz riporterének mesélt Fecsó (Szegedi Ferenc) Vivivel (Vasvári Vivien) történt szakításáról. Elmondta, mi miért történt, és hogy érzi most magát. Arról is beszélt, mi lesz közös kisfiúkkal.

Legnézettebb videók