Fókusz

2015.10.01. 15:01 (csütörtök)

Ő csak énekelne, de szervei egymás után mondják fel a szolgálatot

Ő csak énekelne, de szervei egymás után mondják fel a szolgálatot

Rajtunk keresztül kér segítséget egy fiatal énekesnő. Családtagjait, akikre számíthatna, szinte egymás után veszítette el, ideiglenes lakásából hamarosan mennie kell, és a barátok lehetőségei is elfogytak már. Reméljük, lesz, aki meghallja a szép hangja mögött egy bajbajutott, tehetséges lány segélykiáltását.

Hajnalka gyermekkora óta cukorbeteg. A 32 éves lány súlyos gyomorfekéllyel is küzd és a veséi sem működnek. Ennek ellenére folyamatosan küzd, és szinte egyetlen szenvedélye tartja életben – az éneklés, a zene és a színpad.

Azt mondja, kezd belefáradni a rengeteg megpróbáltatásba, a kezelésekbe, az örökös fájdalomba. Nem látja a jövőjét, hogy mi lesz vele hetek, vagy hónapok múlva, de addig szeretne megélni minden szép pillanatot az életében.

Hajnit a nagyszülei nevelték fel, édesanyja alkoholproblémákkal küzdött és rendszeresen bántalmazta őt. A testvére pedig külföldön él, gyakorlatilag senkije nem maradt, akire számíthat.

A lánnyal készült teljes riportot megnézheti itt:
 

A teljes adást visszanézheti az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való