Fókusz

2015.06.23. 18:58 (kedd)

Megvannak a Hungary's Got Talent műsorvezetői

Megvannak a Hungary's Got Talent műsorvezetői

A Got Talentet tavaly minden idők legsikeresebb televíziós formátumának választották, nem csoda hát, ha minden országban óriási érdeklődés övezi a házigazda, vagy házigazdák kilétét. A zsűrit nemrég lelepleztük, úgyhogy nem maradt más hátra, itt vannak a műsorvezetők. Fehér István riportja.

Balázs és Dombi hamar megtalálták közös hangot.  Régóta ismerik egymást és többször is szerepeltek már együtt különböző műsorokban. Az első nap után azt mondták, remekül szórakoztak és sok emlékezetes előadást láttak.
 
Dombóvári István, a Showder Klub egyik legismertebb arca. Dombi a közelmúltban egy különleges esttel készült, amiben különböző műsorokról mutatott be  paródiát, minden poént ő maga írt, a Fókusz is terítékre került.
 
A Got Talent először 2006-ban indult el, Amerikában. Rá egy évre tűzték műsorra a Britain’s Got Talent-et, amely óriási siker lett, idén már a 9. évadot kezdik. A Hungary’s Got Talent zsűrijét tapssal köszöntötte a közönség.
 
A nagy négyes: Linczényi Márkó énekes, Kovács Patrícia és Csuja Imre színészek és Horgas Eszter fuvolaművész. A tehetségkutató egyik különlegesség szabálya az, hogy egy arany gombbal a műsorvezetők is továbbjuttathatnak majd az élő show-kba egy versenyzőt.
 

A Fókusz teljes adását megnézhetik az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való