Műsorújság
RTL Most

Megvannak a Hungary's Got Talent műsorvezetői

A Got Talentet tavaly minden idők legsikeresebb televíziós formátumának választották, nem csoda hát, ha minden országban óriási érdeklődés övezi a házigazda, vagy házigazdák kilétét. A zsűrit nemrég lelepleztük, úgyhogy nem maradt más hátra, itt vannak a műsorvezetők. Fehér István riportja.
Balázs és Dombi hamar megtalálták közös hangot.  Régóta ismerik egymást és többször is szerepeltek már együtt különböző műsorokban. Az első nap után azt mondták, remekül szórakoztak és sok emlékezetes előadást láttak.
 
Dombóvári István, a Showder Klub egyik legismertebb arca. Dombi a közelmúltban egy különleges esttel készült, amiben különböző műsorokról mutatott be  paródiát, minden poént ő maga írt, a Fókusz is terítékre került.
 
A Got Talent először 2006-ban indult el, Amerikában. Rá egy évre tűzték műsorra a Britain’s Got Talent-et, amely óriási siker lett, idén már a 9. évadot kezdik. A Hungary’s Got Talent zsűrijét tapssal köszöntötte a közönség.
 
A nagy négyes: Linczényi Márkó énekes, Kovács Patrícia és Csuja Imre színészek és Horgas Eszter fuvolaművész. A tehetségkutató egyik különlegesség szabálya az, hogy egy arany gombbal a műsorvezetők is továbbjuttathatnak majd az élő show-kba egy versenyzőt.
 

A Fókusz teljes adását megnézhetik az RTL Moston!

Legnézettebb videók