Műsorújság
RTL Most

Megvan, kik a Hungary's Got Talent finalistái!

A Hungary's Got Talent zsűrije teljesen kiborult az egyik produkciótól, és Dombit is Balázs hozta vissza a sokkból. Idézzük fel, mi történt a harmadik elődöntőben.
Az élő adásban egyszerűen lezavarták a színpadról a Fekete ikreket, Balázst pedig Dombi élesztette újra, annyira dögunalommá vált a produkciójuk. Miközben a lányok végigcsacsogták a délutánt, a többi kilenc produkció azért lázasan készült az elődöntőre. A Fricska tagjai először az RTL Klub kisstúdiójában gyakorololtak, majd egy kis szunyókálással várták a kezdést. Esti produkciójuk akkora sikert aratott, hogy három zsűritag is állva tapsolt.

Bandart:

R3D Zone:

Bangó Adrienn:

Peet Project:

Buda Julianna:

Milák Mózes:

Fekete Adrienn és Melinda:


Eközben kialakult a most szombati Hungary’s Got Talent mezőnye. A rúdtáncos édesanya, Molnár Nikolett, és az Acro Maniacs csapata egyenes ágon jutott a döntőbe. A harmadik és negyedik helyen a Fricska és Bangó Adrienn álltak. A műsor magyar történetében először a zsűritagok nem akartak dönteni, így a nézők szavazatai alapján végül a Fricska jutott be. A december 19-ei döntőben a 9 továbbjutóból 5 tánccsapat lesz. Geszti Péter egy új felállással állt színpadra extra produkcióként, miközben a műsor készítői egy különleges grafikai megoldással életre keltették a körberajzolt figurákat, akik a színpadról is letáncolták magukat, majd a produkció végén még meg is hajoltak.A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók