Fókusz

2015.12.07. 17:00 (hétfő)

Megvan az ország legfiatalabb konyhafőnöke!

Megvan az ország legfiatalabb konyhafőnöke!

Véget ért a hetekig tartó küzdelem a konyhában, melynek győztese az egyik legfiatalabb versenyző, a mindössze 10 éves Hegedűs Hanga lett.

A két döntősnek, Hangának és Léninek egy 3 fogásos menüt kellett a zsűri elé tenni. A feladatban korábbi versenytársaik próbálták hozzásegíteni őket a Konyhafőnöki cím eléréséhez. Hanga a verseny alatt nagyon rutinos szakáccsá érett, de a döntőben rá kellett jönnie, hogy nem könnyű feladat főnökként irányítani a konyhában.

A hatalmas tét sem tudta kizökkenteni Hangát, így végül övé lett a 10 millió forint értékű nyeremény, amely tartalmaz egy 5 napos főzőtanfolyammal egybekötött párizsi utazást. Hanga még nem tudja, pontosan mire költi a nyereményét, de az biztos, hogy az egész családot szeretné elvinni egy Ibizai nyaralásra és a testvérének is készül egy kis meglepetéssel.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való