Műsorújság
RTL Most

Meglepetésekkel zárul a Válótársak első évada

Az RTL nagysikerű sorozata, számos meglepetést és kérdést tartogat a végére is: mi lesz Stohl András és Dobó Kata karakterének kapcsolatával, miként alakulnak a további szövevényes szerelmi szálak? A Fókusz ott volt az utolsó forgatási napon.
Titkos randira készül a történet szerint Bálint és Leonóra, akik hosszú idő után találtak újra egymásra a történetben, ezzel igen csak bonyolítva a válófélben lévő pár életét. A nagy találkozás helyszínére váratlanul betoppan a feleség is. Ennek a jelenetnek a felvétele volt az egyik legnehezebb feladat a két színész számára, hiszen intim, de mégis drámai pillanatokat kellet megteremteniük, amelyben Stohl meztelenül nyit ajtót Gubás Gabinak.A dúsgazdag üzletember, Dávid szívében is két nő van, de vajon beteljesül-e a románcuk a kardiológus doktornőt alakító Kovács Patríciával? Scherer Péter azt mondta, nagyszerű volt, hogy két ilyen csodálatos színésznővel játszhatott együtt.A 10 részes sorozatot a stáb tavaly hónapokig forgatta, ami olyan volt, mintha tényleg együtt laktak volna. Nem csak a három válófélben lévő férfi, de az őket alakító színészek is jó barátok lettek.

A hatalmas stáb 60 helyszínen forgatta le a sorozatot, amiben 50 színész szerepelt. Az utolsó forgatási napon, a sorozat rendezője, egy meglepetéssel is készült, a három legtöbbet forgató színésznek. Amit a forgatás végén még csak reméltek, mára már biztos lett: a Válótársak belopták magukat a nézők millióinak a szívébe, de a kritikusok is dicsérték és szakmai díjakkal is elismerték a stáb munkáját. A riportot a képre kattintva nézheti meg.A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Legnézettebb videók