Fókusz

2015.10.22. 16:29 (csütörtök)

Magyar lány a második legszebb a világon

Magyar lány a második legszebb a világon

Kármán Dalma lett az első udvarhölgy a Miss Face of Beauty versenyen. Dalma nem aprózta el: öt különdíjat is megnyert a tajvani döntőben, melyen hatvan ország legszebb lányai vettek részt.

A tápióbicskei lány ifjú kora ellenére már rutinos indulónak számít: tavaly Miss International Hungary-nek koronázták, és részt vett a verseny világdöntőjén is Japánban.

A Japánban elért sikerek ösztönözték arra, hogy elinduljon a Miss Face Of Beauty-n, amit szintén a Távol-Keleten, egészen pontosan Tajvanon rendeznek. Dalma igyekezett még keményebben felkészülni. Sokat edzett és még egy szakértőt is beszerzett a szépségversenyek egyik Mekkájának számító Venezuelából.
 

A Fókusz teljes adását megnézhetik az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való